Υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής, ακραία αθλήματα

Υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής, ακραία αθλήματα

Χαρίλαος Κουθούρης

27,00

Στόχος του βιβλίου είναι η πλήρης εκπαίδευση των στελεχών και των συνοδών υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής και ακραίων αθλημάτων.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Στόχος του βιβλίου είναι η πλήρης εκπαίδευση των στελεχών και των συνοδών υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής και ακραίων αθλημάτων, στα ακόλουθα θέματα :
-Φιλοσοφία και βασικές αρχές των Υπηρεσιών Υπαίθριας Αναψυχής & Περιπέτειας.
-Θεμελιώδης Γνώσεις για τον επιτυχή Σχεδιασμό, Οργάνωση, Υλοποίηση, Αξιολόγηση και Μάρκετινγκ των Υπηρεσιών & Προγραμμάτων Τουρισμού Υπαίθρου.
– Διαχείριση υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής και ακραίων αθλημάτων όπως: Ορεινή Πεζοπορία, Ελεύθερη Κατασκήνωση στη φύση, Προσανατολισμός, Ορεινή Ποδηλασία, Κανόε/καγιάκ, Ράφτινγκ, Τοξοβολία, Εναέριες δραστηριότητες με χρήση σχοινιών.
– Προγράμματα Εκπαίδευσης Συνοδών και Δημιουργία Αντίστοιχων Σχολών Εκπαίδευσης.
– Πρόληψη και Διαχείριση Επικίνδυνων Καταστάσεων σε ακραία αθλήματα.
– Αστική και Ποινική Ευθύνη Συνοδών και Διοργανωτών. Φυσικό Περιβάλλον, Οικολογική Συνείδηση & Τουρισμός Υπαίθρου.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2009
ISBN 978-960-8183-73-5
Σελίδες 392
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη