Η γύμναση των εργαζομένων

Η γύμναση των εργαζομένων

Γκούγκου Μπογδάν

17,00

Περιέχει τον προγραμματισμό της γύμνασης και στοιχεία για τη Γενική Γυμναστική και την αγωνιστική μορφή της γυμναστικής.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

Περίληψη

Στο πρώτο μέρος αναφέρεται στην ιστορική εξέλιξη της γυμναστικής, τους στόχους, την ορολογία και τις αρχές γύμνασης. Στη γυμναστική άσκηση, μορφή, χαρακτηριστικά και ταξινόμηση του κύριου μέσου της γύμνασης.

Στο δεύτερο μέρος ασχολείται με τη φυσική κατάσταση, τις φυσικές ικανότητες, τον προσδιορισμό της φυσικής κατάστασης, σύμφωνα με το επίπεδο, την ηλικία, το φύλλο, το επάγγελμα και την ειδίκευση (στον αθλητισμό).

Αναφέρεται στην πρακτική εφαρμογή των μεθόδων γύμνασης, στην εκπαίδευση, στον αθλητισμό, στους εργαζόμενους και στην τρίτη ηλικία.

Περιέχει τον προγραμματισμό της γύμνασης και στοιχεία για τη Γενική Γυμναστική και την αγωνιστική μορφή της γυμναστικής. Στο τελευταίο μέρος αναφέρεται σε βασικές και εξειδικευμένες γυμναστικές ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την αναζωογόνηση.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Τελέθριον
Έτος Έκδοσης 2005
ISBN 960-8410-35-5
Σελίδες 218
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 419g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη