Υπαίθρια ζωή

Υπαίθρια ζωή

Οικολογία, ορεινή πεζοπορία, κατασκήνωση

Νικήτας Νικηταράς

11,00

Μέσα από τις γνώσεις του παρόντος βιβλίου, δημιουργούνται στελέχη για τον κατασκηνωτικό θεσμό.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

Περίληψη

Μέσα από τις γνώσεις του παρόντος βιβλίου, δημιουργούνται στελέχη για τον κατασκηνωτικό θεσμό. Αναφέρεται στην περιβαλλοντική ρύπανση, στην οικολογία το φυσικό περιβάλλον, ώστε να συμβάλει στη βελτίωση της περιβαλλοντικής και οικολογικής συνείδησης των νέων.

Αναλύει την προσέγγιση του κατασκηνωτικού θεσμού, το ρόλο μιας σύγχρονης κατασκήνωσης και τις ανάγκες των παιδιών μέσα στην κατασκήνωση. Αναφέρεται στις υγειονομικές υποχρεώσεις των στελεχών και δίνει συμβουλές στους τομείς της κατασκηνωτικής ζωής. Αναλύει την απόφαση 1277/89 για το οργανόγραμμα ίδρυσης “Εξοχών”. Επίσης Αναφέρεται στην ορεινή πεζοπορία, τον εξοπλισμό, τα όργανα, την ενδυμασία, την υπόδηση και τα καταφύγια. Παρουσιάζει τον τρόπο προσανατολισμού με τεχνητά και φυσικά μέσα και τα σήματα κινδύνου άμεσης ανάγκης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Τελέθριον
Έτος Έκδοσης 2004
ISBN 960-8410-75-4
Σελίδες 186
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 328g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη