Ποδόσφαιρο προπόνηση τεχνικών δεξιοτήτων

Ποδόσφαιρο προπόνηση τεχνικών δεξιοτήτων

Bill Steffen, Janet Raytield, Jim Lennox

19,00

Με αυτό το βιβλίο μπορείτε να κατακτήσετε όλες τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να αντεπεξέλθετε σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Με αυτό το βιβλίο μπορείτε να κατακτήσετε όλες τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να αντεπεξέλθετε σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Αυτός ο περιεκτικός και μορφωτικός οδηγός για ποδοσφαιριστές και προπονητές διδάσκει τις τεχνικές που απαιτούνται για την επιτυχία καθώς και τα παιχνίδια και τις ασκήσεις για να οδηγήσετε τις ικανότητές σας στην τελειότητα.

Μάθετε πώς να υποδέχεστε την μπάλα, να πραγματοποιείτε μεταβιβάσεις, σουτ, κεφαλιές, μαρκαρίσματα και να προστατεύετε την εστία με την καθοδήγηση της Εθνικής Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου της Αμερικής, τον κορυφαίο οργανισμό των προπονητών ποδοσφαίρου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στη συνέχεια, εκμεταλλευτείτε τα 71 σταδιακά διαβαθμισμένα παιχνίδια και τις ασκήσεις για να εξασκήσετε τις ικανότητές σας σε ανταγωνιστικές καταστάσεις και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Οι εξειδικευμένες διδακτικές υποδείξεις και οι αποτελεσματικές δραστηριότητες εξάσκησης θα βελτιώσουν την απόδοσή σας στις βασικές τεχνικές του ποδοσφαίρου και θα διευρύνουν το ρεπερτόριο των τεχνικών δεξιοτήτων και τακτικών που ήδη κατέχετε.

Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε επίσης δεκάδες φωτογραφίες και σχεδιαγράμματα που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την κάθε τεχνική, ενώ η εκτέλεση κάθε τεχνικής δεξιότητας περιγράφεται με βάση την τακτική και τη θέση των παικτών. Δεν είναι ένα απλό βιβλίο ασκήσεων. Είναι μια πηγή πληροφοριών που θα τελειοποιήσει το παιχνίδι κάθε παίκτη!

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Τελέθριον
Έτος Έκδοσης 2010
Επιμέλεια Μιχαήλ Κυπαρίσσης
Μετάφραση Γεώργιος Κρομμύδας
ISBN 978-960-8410-57-2
Σελίδες 176
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 466g
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη