Janet Raytield

Janet Raytield

Η Janet Rayfield είναι η κύρια προπονήτρια ποδοσφαίρου γυναικών στο Πανεπιστήμιο του Illinois, από το 2002, και κατά το διάστημα αυτό, οδήγησε τις ομάδες στην απόκτηση αρκετών διακρίσεων, όπως το Elite Eight το 2004 και τον τίτλο Big Ten το 2003. Προπονήτρια με δίπλωμα από την Εθνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών, η Rayfield επέστρεψε στο Illinois, αφού υπηρέτησε δυο χρόνια στην Εθνική Ομάδα Προπονητών των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Β' κατηγορία. Υπηρέτησε ως πρόεδρος της ΝSCAA για το 2003-4 και τώρα είναι η υπεύθυνη προπονήτρια του προγράμματος Ανάπτυξης Νεανίδων Αθλητριών Ποδοσφαίρου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (ΟDP). Η Rayfield υπήρξε μια από τις καλύτερες παίκτριες ποδοσφαίρου που πέρασαν ποτέ από τα Κολλέγια οδηγώντας τη Βόρεια Καρολίνα σε τέσσερις εθνικούς τίτλους ενώ παράλληλα κατάφερε να κερδίσει αρκετά βραβεία Τarheel καθώς και αρκετές διακρίσεις, όπως αυτή για τον Καλύτερο Παίχτη της Χρονιάς από τη Nike. Υπήρξε μία από τους 10 κορυφαίους αθλητές ποδοσφαίρου της Αμερικής, άνδρες και γυναίκες, σύμφωνα με το περιοδικό Soccer America, το 1991. H Rayfield ζει στο Ιllinois.

Βιβλία του Συγγραφέα

Η Janet Rayfield είναι η κύρια προπονήτρια ποδοσφαίρου γυναικών στο Πανεπιστήμιο του Illinois, από το 2002, και κατά το διάστημα αυτό, οδήγησε τις ομάδες στην απόκτηση αρκετών διακρίσεων, όπως το Elite Eight το 2004 και τον τίτλο Big Ten το 2003. Προπονήτρια με δίπλωμα από την Εθνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών, η Rayfield επέστρεψε στο Illinois, αφού υπηρέτησε δυο χρόνια στην Εθνική Ομάδα Προπονητών των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Β’ κατηγορία. Υπηρέτησε ως πρόεδρος της ΝSCAA για το 2003-4 και τώρα είναι η υπεύθυνη προπονήτρια του προγράμματος Ανάπτυξης Νεανίδων Αθλητριών Ποδοσφαίρου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (ΟDP). Η Rayfield υπήρξε μια από τις καλύτερες παίκτριες ποδοσφαίρου που πέρασαν ποτέ από τα Κολλέγια οδηγώντας τη Βόρεια Καρολίνα σε τέσσερις εθνικούς τίτλους ενώ παράλληλα κατάφερε να κερδίσει αρκετά βραβεία Τarheel καθώς και αρκετές διακρίσεις, όπως αυτή για τον Καλύτερο Παίχτη της Χρονιάς από τη Nike. Υπήρξε μία από τους 10 κορυφαίους αθλητές ποδοσφαίρου της Αμερικής, άνδρες και γυναίκες, σύμφωνα με το περιοδικό Soccer America, το 1991. H Rayfield ζει στο Ιllinois.

Προβάλλεται το μοναδικό αποτέλεσμα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη