Pilates Anatomy

Pilates Anatomy

Aσκησιολόγιο και μυολογία των ασκήσεων

Karen Clippinger, Rael Isacowitz

25,20

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Product ID: 31098

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Καλωσορίσατε στο Pilates, έτσι όπως δεν το έχετε ξαναδεί ποτέ.

Mε λεπτομερείς περιγραφές, διεξοδικές οδηγίες και 46 εξαιρετικά εικονογραφημένες ασκήσεις, η Δεύτερη Έκδοση του Pilates Anatomy θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας όσον αφορά στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διατείνετε, να δυναμώσετε και να επιτύχετε τον καλύτερο δυνατό συντονισμό συγκεκριμένων μυών. Καθώς θα προπονήστε για να τονώσετε το σώμα, να σταθεροποιήσετε τον πυρήνα, να βελτιώσετε την ισορροπία και να αυξήσετε την ευλυγισία σας, θα γνωρίζετε ποιοι μύες ενεργοποιούνται κάθε φορά σε κάθε άσκηση και θα αντιλαμβάνεστε τον τρόπο με τον οποίο η αναπνοή, η ευθυγράμμιση και η κίνηση συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους.

Για κάθε άσκηση χρησιμοποιήστε την ενότητα «Εξατομικεύστε την άσκηση σας» για να τροποποιήσετε και να προσθέσετε ποικιλία στο ασκησιολόγιο σας αλλά και για να προσαρμόσετε τις προπονήσεις σας στους στόχους και στις ανάγκες σας. Οι τροποποιήσεις καθιστούν κάθε άσκηση προσιτή σε όλους, οι παραλλαγές προσθέτουν ποικιλία, και οι εξελίξεις αυξάνουν το επίπεδο δυσκολίας της κάθε άσκησης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πολύτιμα σκαλοπάτια στο ταξίδι σας προς τις πιο απαιτητικές ασκήσεις Pilates. Περιλαμβάνονται επίσης τεχνικές αναπνοής, συγκέντρωσης και αυτογνωσίας, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία άσκησης που ενισχύει το σώμα και το μυαλό σας.

Είτε μόλις αρχίζετε να εξερευνάτε το κάλλος και τα οφέλη του Pilates, είτε ασκείστε εδώ και χρόνια, το Pilates Anatomy είναι ένα μοναδικό βοήθημα στο οποίο θα ανατρέχετε συνεχώς.

 

«Η Karen Clippinger και ο Rael Isacowitz έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τιμώντας το παρελθόν και το τεράστιο έργο του Joseph Pilates, λαμβάνοντας υπόψιν τις σύγχρονες συνθήκες και σφυρηλατώντας δυναμικά τις μελλοντικές τάσεις. Οι τεχνικές υποδείξεις και οι σημειώσεις των ασκήσεων στο τέλος κάθε κεφαλαίου σε αυτή την Δεύτερη Έκδοση του Pilates Anatomy, είναι ανεκτίμητες για κάθε μαθητή του Pilates, είτε είναι αρχάριος είτε προχωρημένος».

Marika Molnar PT, LAc, FIADMS

Διευθύντρια του Westside Dance Physical Therapy, Κλινική σύμβουλος στο Physical Mind Institute

 

«Ο Rael Isacowitz και η Karen Clippinger στη Δεύτερη Έκδοση του Pilates Anatomy έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά δίνοντας ζωντάνια στην ανατομία και κάνοντάς την προσιτή τόσο για τους δασκάλους όσο και για τους μαθητές του Pilates. Με όλες αυτές τις πληροφορίες που δίδονται για την λειτουργία των μυών, την ανατομία του σκελετικού συστήματος και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εφαρμοστεί η ανατομία στην πράξη μέσα από τις βασικές αρχές του pilates, το Pilates Anatomy θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι στη λίστα των βιβλίων που πρέπει να διαβάσετε».

Brent Anderson, PhD, PT, OCS, PMAR-CPT, Πρόεδρος του Polestar Life Retreats and Southwind Retreat Center

 

«Η Karen και ο Rael είναι δύο από τα πιο αξιοσέβαστα ονόματα στον χώρο του Pilates και η Δεύτερη Έκδοση του Pilates Anatomy συγκεντρώνει την διαύγεια και το πάθος τους. Αυτό το βιβλίο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των αγαπημένων μου βιβλίων».

Nora St. John, Διευθύντρια εκπαιδευτικού προγράμματος στο Balanced Body Education

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2022
Επιμέλεια Σία Ζουρλαδάνη, Μουστάκα Κατερίνα
ISBN 978-960-278-196-8
Σελίδες 272
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη