Πιλάτες για παιδιά και εφήβους

Πιλάτες για παιδιά και εφήβους

Πρακτικός οδηγός διδασκαλίας στα σχολεία

Brett Howard, Celeste Corey Zopich, Dawn-Marie Ickes

38,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Αυτό το βιβλίο παρουσιάζει τους καρπούς της εμπνευσμένης και αποδοτικής εργασίας άνω των 10 ετών, με στόχο να φέρει το Πιλάτες κοντά στους νέους. Ένα από τα οδηγά στοιχεία αυτής της διαδικασίας ήταν η ασφαλής διδασκαλία του Πιλάτες στα παιδιά και στους εφήβους λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα σωματικά και γνωστικά στάδια που διέρχονται κατά την ανάπτυξή τους.

Το βιβλίο είναι χρήσιμο για δασκάλους και σχολές Πιλάτες, καθώς και για όσους εργάζονται με παιδιά και εφήβους στους τομείς της Φυσικής Αγωγής, της ατομικής προπόνησης, της αθλητικής προπόνησης, της φυσικοθεραπείας, της εργοθεραπείας και άλλων συναφών αντικειμένων.

Το βιβλίο «Πιλάτες για παιδιά και εφήβους» είναι το πρώτο ολοκληρωμένο εγχειρίδιο οδηγιών για τη διδασκαλία του Πιλάτες στους νέους.

Το βιβλίο περιλαμβάνει:

  • Οδηγίες για τη διδασκαλία του Πιλάτες σε νέους.
  • Σημαντικούς παράγοντες ανατομικής και γνωστικής ανάπτυξης για την εργασία με νέους.
  • Πρόσθετα σχετικά θέματα που έχουν σχεδιαστεί για να εφοδιάσουν τον δάσκαλο του Πιλάτες με εργαλεία για τη δημιουργία κατάλληλων και ασφαλών προγραμμάτων για διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες.
  • Θέματα ασφάλειας, αντενδείξεις άσκησης, πεδίο εφαρμογών και δεοντολογία.
  • Εκτενές ασκησιολόγιο Πιλάτες.
  • Οδηγίες για τη δημιουργία επιτυχημένων παρουσιάσεων προγραμμάτων σπουδών για τα σχολεία, περιλαμβανομένων δειγμάτων μαθημάτων.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2021
Επιμέλεια Αγλαϊα Ζαφειρούδη
ISBN 978-960-583-562-0
Σελίδες 248
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη