Η διδασκαλία της Γιόγκα

Η διδασκαλία της Γιόγκα

Βασικό και μεσαίο επίπεδο

Αγλαΐα Ζαφειρούδη

20,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , ,
Product ID: 30548

Περίληψη

Για όλους εσάς που θα «ταξιδέψετε» διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, είτε οραματίζεστε να αφιερώσετε τον εαυτό σας στη διδασκαλία, είτε απλά να μάθετε για χάρη της γνώσης, της πρακτικής, και της αγάπης για τον εαυτό σας, θα ανακαλύψετε ότι πραγματικά άξιζε ο χρόνος που αφιερώσατε σε αυτό το ταξίδι…

Τα τρία μέρη του βιβλίου συνθέτουν ένα χρήσιμο εργαλείο σχετικά με όσα πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος/μέσος ασκούμενος, αλλά κι ένας αρχικός καθοδηγητής της γιόγκα (yoga instructor) ώστε να οδηγήσει τους μαθητές στην τάξη σε ομαδικά ή/και ατομικά μαθήματα, με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά:

  • Το πρώτο μέρος του βιβλίου περιλαμβάνει τα παραδοσιακά κείμενα στα οποία στηρίζεται η φιλοσοφία της γιόγκα, τους μεγάλους δασκάλους και αναλύει τις βασικές αρχές της χάθα γιόγκα. Περιλαμβάνει την ανάλυση τεχνικών σχετικά με βασικές αναπνοές, μούντρα και μάντρα.
  • Το δεύτερο και μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου αφορά στην ανάλυση των στάσεων (άσανα). Παρουσιάζονται περίπου 1000 στάσεις και παραλλαγές, με αναλυτικά βήματα εφαρμογής που ακολουθούνται από φωτογραφικό υλικό. Παράλληλα περιγράφεται με ακρίβεια ο τρόπος εκτέλεσης των στάσεων ώστε να γίνονται με ασφάλεια και ο ασκούμενος να αποκομίσει τα μέγιστα οφέλη κι αποτελέσματα.
  •  Στο τρίτο μέρος ο αναγνώστης θα βρει πληροφορίες σχετικά με τη μεθοδική διδασκαλία της γιόγκα. Παρέχονται συμβουλές, πληροφορίες σχετικά με το πλάνο, τη δομή, την οργάνωση των μαθημάτων, τη διδασκαλία και τον εξοπλισμό για αρχάριους/μέσους μαθητές και για δασκάλους που ξεκινούν τα πρώτα βήματα τους στο χώρο.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2021
ISBN 978-960-9439-72-5
Σελίδες 322
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη