Γιάννης Κοντονάσιος

Γιάννης Κοντονάσιος

Είναι πτυχιούχος της ΕΑΣΑ Αθηνών το 1972. Συμμετείχε στη διδασκαλία του κλασικού αθλητισμού στον βασικό κύκλο σπουδών και του αντικειμένου των ρίψεων στην ειδικότητα του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από το 1995. Υπήρξε ομιλητής σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων προπονητών και καθηγητών Φυσικής Αγωγής, επιστημονικός συνεργάτης του ΣΕΓΑΣ, αθλητής στίβου του Γ. Σ. Τρικάλων στο αγώνισμα του ακοντισμού και του δεκάθλου, προπονητής στίβου ριπτικών αγωνισμάτων με πλήθος διακρίσεων σε Πανελλήνιο επίπεδο και διεθνές επίπεδο , καταρρίψεις Πανελληνίων επιδόσεων , μεταξύ των οποίων και Πανελλήνιο ρεκόρ το 1973 της μετέπειτα παγκόσμιας πρωταθλήτριας του ακοντισμού Σοφίας Σακοράφας. Συμμετείχε με άλλους συναδέλφους στη συγγραφή του βιβλίου ''κλασικός αθλητισμός στην εκπαίδευση και τον αθλητισμό '' που διδάσκεται σήμερα σε πολλά ΤΕΦΑΑ της χώρας .

Βιβλία του Συγγραφέα

Είναι πτυχιούχος της ΕΑΣΑ Αθηνών το 1972. Συμμετείχε στη διδασκαλία του κλασικού αθλητισμού στον βασικό κύκλο σπουδών και του αντικειμένου των ρίψεων στην ειδικότητα του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από το 1995. Υπήρξε ομιλητής σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων προπονητών και καθηγητών Φυσικής Αγωγής, επιστημονικός συνεργάτης του ΣΕΓΑΣ, αθλητής στίβου του Γ. Σ. Τρικάλων στο αγώνισμα του ακοντισμού και του δεκάθλου, προπονητής στίβου ριπτικών αγωνισμάτων με πλήθος διακρίσεων σε Πανελλήνιο επίπεδο και διεθνές επίπεδο , καταρρίψεις Πανελληνίων επιδόσεων , μεταξύ των οποίων και Πανελλήνιο ρεκόρ το 1973 της μετέπειτα παγκόσμιας πρωταθλήτριας του ακοντισμού Σοφίας Σακοράφας. Συμμετείχε με άλλους συναδέλφους στη συγγραφή του βιβλίου ”κλασικός αθλητισμός στην εκπαίδευση και τον αθλητισμό ” που διδάσκεται σήμερα σε πολλά ΤΕΦΑΑ της χώρας .

Προβάλλονται και τα 1 αποτελέσματα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
(Βιβλιοπωλείο Ηριδανός)