Βασική Ορθοπαιδική

Βασική Ορθοπαιδική

Jennifer A. Hart, John M. MacKnight, Mark D. Miller

110,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , ,
Product ID: 31474

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

  • Προσφέρει τις ειδικές γνώσεις που απαιτούνται για να διαγιγνώσκετε και να αντιμετωπίζετε με αυτοπεποίθηση ασθενείς με διάστρεμμα, κάταγμα, αρθρίτιδα, θυλακίτιδα και άλλα μυοσκελετικά προβλήματα ή να τους παραπέμπετε στους κατάλληλους ειδικούς, κατά περίπτωση.
  • Καλύπτει καίριας σημασίας θέματα στην Ορθοπαιδική: ανατομία και ορολογία, ακτινολογική αξιολόγηση ορθοπαιδικών καταστάσεων, αρχές αντιμετώπισης καταγμάτων, καθώς και ειδικά ζητήματα που αφορούν τους παχύσαρκους, τους ηλικιωμένους, τους αθλητές, τα άτομα με συννοσηρότητες και άλλους πληθυσμούς ασθενών.
  • Περιλαμβάνει 12 νέα κεφάλαια με τις τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με την κλινική εξέταση του ισχίου και της πυέλου, το σύνδρομο μηροκοτυλιαίας πρόσκρουσης, την αθλητική ηβαλγία, τις τελευταίες χειρουργικές τεχνικές, καθώς και νέες πληροφορίες για τις απεικονιστικές μελέτες, ιδιαίτερα για την υπερηχογραφία του μυοσκελετικού συστήματος.
  • Παρουσιάζει τους νέους κωδικούς ICD-10-CM για τις πιο συχνές ορθοπαιδικές καταστάσεις.
  • Περιλαμβάνει διαγνωστικούς αλγορίθμους, ειδικά στάδια που απαιτούνται για τη θεραπεία και έγχρωμες εικόνες.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2020
Επιμέλεια Σπύρος Γ. Πνευματικός
ISBN 9789963258351
Σελίδες 960
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη