Τρέχοντας το 2021 με το Athletics Magazine

Προσφορά!

Τρέχοντας το 2021 με το Athletics Magazine

Γιάννης Ψαρέλης, Δημήτρης Στεργίου, Δημήτρης Τζεφαλής, Λευθέρης Πλακίδας, Ραμπέα Ιατρίδου

4,00

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Ο μοναχικός δρομέας του εξωφύλλου αντικατοπτρίζει την εποχή. Τρέχοντας ενάντια σε όλα. Σε μία διαδρομή μοναχική, αλλά και τόσο επίμονη και συνεπής με όσα έχουμε επιλέξει. Όπως και οι μαραθωνοδρόμοι. Ο Κώστας Γκελαούζος, που εικονίζεται, μία ανάλογη πορεία έχει διανύσει, για να είναι εκεί πάντα συνεπής με τον εαυτό του και τον στόχο του.

Το 2021 είναι επαναστατική χρονιά. Είναι 200 χρόνια ελεύθερη Ελλάδα. Αλλά και μία χρονιά που οι δρομείς θα γίνουν περισσότεροι από ποτέ. Όλοι οι Έλληνες θέλουν να ξεχυθούν στους δρόμους και στα βουνά για να γιορτάσουν την ελευθερία τους από τον τρόμο της πανδημίας και οι ασκούμενοι στο ορεινό και ασφάλτινο τρέξιμο θα είναι πιο πολλοί από ποτέ.

Το 2020 πραγματοποιήθηκαν σχετικά λίγοι αγώνες και οι δρομείς διψούν για τρέξιμο.

Τρέχοντας βοηθάμε το ανοσοποιητικό μας, απομακρύνουμε έννοιες και σκοτούρες, γυμνάζουμε σώμα και πνεύμα. Γιατί η ζωή θέλει πάντα να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

Για την ομάδα μας, για όλους εμάς που παλεύουμε χρόνια να προσφέρουμε ωραίες φωτογραφίες και προβολή για τον στίβο με την ιστοσελίδα athletics-magazine.gr και προσπαθούμε να στηρίξουμε τη μεγάλη μας αγάπη που είναι ο Κλασικός Αθλητισμός, είναι το δεύτερο ημερολόγιο «Τρέχοντας με το Athletics Magazine» και όλοι είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να τρέχουμε μαζί σας.

Με την επιμέλεια και τα δρομικά άρθρα του δημοσιογράφου Λευθέρη Πλακίδα.

Με τις πολύτιμες προπονητικές συμβουλές του συγγραφέα και δρομέα Δημήτρη Τζεφαλή.

Με τα απίθανα φωτογραφικά στιγμιότυπα του Άγγελου Ζυμάρα, του Νίκου Καρανικόλα και του Νάσου Τριανταφύλλου.

Με τις νόστιμες και αθλητικές συνταγές του σεφ και μαραθωνοδρόμου Αλέξανδρου Παπανδρέου.

Με τον απολογισμό της δύσκολης αθλητικής χρονιάς που πέρασε παρέα με το ημερολόγιο «Τρέχοντας το 2020 με το Athletics Magazine» από τη Ραμπέα Ιατρίδου (πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητων – ΣΕΕΔΑ).

Με τις συμβουλές του ειδικού καρδιολόγου και δρομέα Δημήτρη Στεργίου.

Με τις προτάσεις ζωής του εμβληματικού αθλητή και προπονητή Χρήστου Γαρέφη.

Με την επιστημονική πρόταση του προπονητή τριάθλου Γιάννη Ψαρέλη.

Με την επίβλεψη του εκδότη Ηλία Τσιπτσέ.

Γιατί μόνο Τρέχοντας η ζωή γίνεται πιο συναρπαστική.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook
Έτος Έκδοσης 2020
ISBN 978-618-5316-74-7
Σελίδες 446
Εξώφυλλο Σκληρό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη