Πού τρέχει ο λογισμός σου;

Πού τρέχει ο λογισμός σου;

Ένα εμψυχωτικό εγχειρίδιο για δρομείς και όχι μόνο

Δημήτρης Τζεφαλής

12,50

8,0017,50

Επιλέξτε από το πεδίο Τύπος βιβλίου αν θέλετε να αγοράσετε το έντυπο βιβλίο, το ebook ή και τα 2 μαζί. Για να διαβάσετε το ebook πρέπει να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή BOOKS FOR SPORTS από το Google Play Store ή το Apple App Store. Λεπτομέρειες και links θα βρείτε εδώ.

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου ο Δημήτρης Τζεφαλής αποκαλύπτει είκοσι ένα + ένα παραδείγματα και πορείες ανθρώπων, τα οποία σχετίζονται με το τρέξιμο και ιχνηλατεί πώς μπορεί να γίνει λίγο πιο όμορφο, πιο θετικό, πιο ενδιαφέρον, τόσο το δρομικό μας ταξίδι, όσο και το ταξίδι της ζωής μας. Ένα βιβλίο που προτίθεται να μας «προπονήσει» για μια ομορφότερη και πληρέστερη ζωή.


 

Με όχημα μια ρήση κάθε φορά, ο Δημήτρης Τζεφαλής παρουσιάζει μια σειρά από αθλητές και προπονητές. Με τη ματιά του αναδεικνύει πως το τρέξιμο, εκτός από σωματική άσκηση, είναι και μία πολυφωνική δραστηριότητα, μία αέναη τακτοποίηση του εαυτού, ένα τέμπο ζωής. Οι γκριμάτσες του Ζάτοπεκ, το χαμόγελο του Γκεμπρεσελασιέ, η ταπεινότητα του Ελ Γκερούζ είναι ένα παιχνίδι ταυτότητας. Δεν παίζει ρόλο αν πέτυχαν τα όνειρά τους, ψιθυρίζει ο Δημήτρης σε καθεμιά από τις είκοσι μία + μία ιστορίες του βιβλίου. Σημασία έχει αυτό που γίνεσαι κυνηγώντας τα.

Γιάννης Παττακός, Συγγραφέας – Μαραθωνοδρόμος

 

Κάθε πρωταθλητής έχει πίσω του μία ιστορία. Όλοι που θα διαβάσετε έχουν καταφέρει να κάνουν το κάτι παραπάνω. Όπως και πολλοί που ζουν δίπλα μας. Κάθε ιστορία θυμίζει σε όλους γιατί το τρέξιμο δίνει ζωή. Δεν είναι μόνο ο τρόπος που πέτυχαν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, αλλά πώς διαχειρίστηκαν τον εαυτό τους για να πετύχουν αυτό που ονειρευτήκαν. Ο Δημήτρης Τζεφαλής ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει τρέξιμο και πώς μπορεί να γίνει οδηγός στη ζωή όλων. Γιατί κάθε βήμα μάς πάει μπροστά και το τρέξιμο μάς μαθαίνει με τον πιο σωστό τρόπο να πηγαίνουμε μπροστά και στη ζωή.

Λευθέρης Πλακίδας, Συγγραφέας – Δημοσιογράφος – Μαραθωνοδρόμος

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook
Έτος Έκδοσης 2020
ISBN 978-618-5316-71-6
Σελίδες 176
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 13 × 20 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη