Το σύστημα 4-3-3 στο ποδόσφαιρο

Το σύστημα 4-3-3 στο ποδόσφαιρο

Διδασκαλία, προπόνηση

Massimo Lucchesi

15,30

Σκοπός του συγγραφέα είναι να προσφέρει στους αναγνώστες ιδέες και κίνητρα που θα είναι χρήσιμα και άμεσα εφαρμόσιμα στην καθημερινή προπονητική εργασία.

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Πρόθεση του συγγραφέα ήταν η συγγραφή ενός βιβλίου που θα ήταν εύκολο να συμβουλευτεί κάποιος και το οποίο θα ανέλυε με τον καλύτερο και πλέον κατάλληλο τρόπο τα σημαντικότερα θέματα που θα έπρεπε ένας προπονητής να λάβει υπόψη του όταν και εάν θα αποφάσιζε να εφαρμόσει το σύστημα 4-3-3. Σκοπός του συγγραφέα είναι να προσφέρει στους αναγνώστες ιδέες και κίνητρα που θα είναι χρήσιμα και άμεσα εφαρμόσιμα στην καθημερινή προπονητική εργασία.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Αθλότυπο
Έτος Έκδοσης 2008
Μετάφραση Μιχάλης Μητροτάσιος, Χαράλαμπος Ζελενίτσας
ISBN 978-960-7378-85-9
Σελίδες 158
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη