Massimo Lucchesi

Massimo Lucchesi

Ο Massimo Lucchesi γεννήθηκε στο Viaregio στις 25/1/1968. Μετά από μια μάλλον σύντομη ποδοσφαιρική καριέρα σαν επιτελικός παίκτης, το 1990 παρακολουθεί τη σχολή προπονητών της Φλωρεντίας αποκτώντας την αρχική άδεια προπονητή ποδοσφαιριστών μικρών ηλικιών. Την ίδια χρονιά αρχίζει να προπονεί στη σχολή ποδοσφαίρου του συλλόγου Nuove Leve Massarosa και τα επόμενα χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του σε διάφορες ομάδες της Versillia, προπονώντας όλα τα επίπεδα των τμημάτων υποδομής. Το 1998 δίνει ζωή σ' ένα site στο διαδίκτυο, το οποίο ασχολείται εξειδικευμένα με τακτικά, τεχνικά και με όλα τα άλλα θέματα που ένας προπονητής ποδοσφαίρου πρέπει να αντιμετωπίσει για να φέρει σε πέρας με επιτυχία το έργο του. Το site αυτό ήταν ο προπομπός του σημερινού Allenatore.net. Τον ίδιο χρόνο αποκτά και το Diploma B UEFA, παρακολουθώντας τη σχολή του Coverciano.
Το 2002 ιδρύει εκδοτικό οίκο με επωνυμία www.allenatore.net.
Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων.
Η μετάφραση των βιβλίων του σε διάφορες γλώσσες είναι και ο κύριος λόγος της μετάκλησης του ως ομιλητή σε σεμινάρια που διοργανώνονται σε διάφορες χώρες, όπου αναλύει κυρίως θέματα τακτικής σε άμυνα και επίθεση και οργάνωσης της προετοιμασίας των ομάδων ποδοσφαίρου.

Βιβλία του Συγγραφέα

Ο Massimo Lucchesi γεννήθηκε στο Viaregio στις 25/1/1968. Μετά από μια μάλλον σύντομη ποδοσφαιρική καριέρα σαν επιτελικός παίκτης, το 1990 παρακολουθεί τη σχολή προπονητών της Φλωρεντίας αποκτώντας την αρχική άδεια προπονητή ποδοσφαιριστών μικρών ηλικιών. Την ίδια χρονιά αρχίζει να προπονεί στη σχολή ποδοσφαίρου του συλλόγου Nuove Leve Massarosa και τα επόμενα χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του σε διάφορες ομάδες της Versillia, προπονώντας όλα τα επίπεδα των τμημάτων υποδομής. Το 1998 δίνει ζωή σ’ ένα site στο διαδίκτυο, το οποίο ασχολείται εξειδικευμένα με τακτικά, τεχνικά και με όλα τα άλλα θέματα που ένας προπονητής ποδοσφαίρου πρέπει να αντιμετωπίσει για να φέρει σε πέρας με επιτυχία το έργο του. Το site αυτό ήταν ο προπομπός του σημερινού Allenatore.net. Τον ίδιο χρόνο αποκτά και το Diploma B UEFA, παρακολουθώντας τη σχολή του Coverciano.
Το 2002 ιδρύει εκδοτικό οίκο με επωνυμία www.allenatore.net.
Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων.
Η μετάφραση των βιβλίων του σε διάφορες γλώσσες είναι και ο κύριος λόγος της μετάκλησης του ως ομιλητή σε σεμινάρια που διοργανώνονται σε διάφορες χώρες, όπου αναλύει κυρίως θέματα τακτικής σε άμυνα και επίθεση και οργάνωσης της προετοιμασίας των ομάδων ποδοσφαίρου.

Προβάλλονται και τα 5 αποτελέσματα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη