The healing code

Ο Θεραπευτικός Κώδικας είναι η επαναστατική μέθοδος η οποία με απλές ασκήσεις λίγων λεπτών είναι σε θέση να θεραπεύσει όλα τα συνειδητά και ασυνείδητα ζητήματα που αντιμετωπίζετε

Alexander Loyd

14,40

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Βαθιά ριζωμένες αρνητικές πεποιθήσεις που παραμένουν ως “τοξικές” μνήμες επηρεάζουν σοβαρά την ψυχοσωματική μας ισορροπία. Το 2001, ο Dr Alex Loyd άλλαξε την πορεία της εναλλακτικής ψυχολογίας με μια απίστευτη ανακάλυψη. Κατάφερε να ξεκλειδώσει τους κώδικες που ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε κακό συμβαίνει στο σώμα μας.

Τα ευρήματα του Dr Alex Loyd επιβεβαιώθηκαν όχι μόνο από πειράματα, αλλά και από τους χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποίησαν την πρωτοποριακή μέθοδο του Healing Code για να ξεπεράσουν όλα όσα ταλάνιζαν το σώμα, το νου και τις σχέσεις τους. Το “Healing Code” τους βοήθησε να ανοίξουν νέους δρόμους για την επιτυχία.

Μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια τώρα που είστε τόσο κοντά στην πηγή. Διαβάστε το βιβλίο που θα σας μάθει τα πάντα για το “Healing Code” και πώς με απλές ασκήσεις λίγων λεπτών θα αλλάξει και η δική σας πορεία για πάντα.

 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΛΟΪΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ 6 ΛΕΠΤΑ

«Ο δρ Άλεξ Λόιντ ανακάλυψε μια μέθοδο που καθορίζει το πρότυπο της θεραπευτικής επιστήμης στον σύγχρονο κόσμο και φέρνει επανάσταση στο χώρο της υγείας. Είναι η ευκολότερη μέθοδος για να θεραπευτείς γρήγορα και οριστικά». – Mark Victor Hansen, συν-συγγραφέας της σειράς βιβλίων Βάλσαμο για την Ψυχή «Είναι σχεδόν αναγκαιότητα να έχει κανείς μια μέθοδο σαν την “Αυτοθεραπεία σε 6 λεπτά” για να αλλάξει τις εσφαλμένες πεποιθήσεις του, που δεν του επιτρέπουν να ζήσει τη ζωή που επιθυμεί και να έχει άριστη υγεία».
– Bruce Lipton, PhD, πρώην ερευνητής κυτταρικής βιολογίας στο Στάνφορντ και συγγραφέας του best seller Biology of Belief

«Δεν έχω ξαναδεί τόσο εντυπωσιακή μέθοδο. Είναι απλή και κατανοητή, εμπεδώνεται χωρίς προσπάθεια, έχει εκπληκτικά αποτελέσματα και βασίζεται σε θεμελιώδεις διαχρονικές αρχές. Αντί να σας δώσω συστάσεις, σας πληροφορώ ότι χρησιμοποιώ αυτή τη μέθοδο για να θεραπευτώ ο ίδιος, όπως και οι συγγενείς και ασθενείς μου».
– Merrill Ken Galera, MD, ιατρικός διευθυντής στο Galera Center, πρώην επικεφαλής γιατρός στο Κέντρο Φυσικής Υγείας του δρα Mercola

«Αρθρογραφούσα για πολλά χρόνια στο Alternative Medicine Magazine, περιοδικό εναλλακτικής ιατρικής. Έχω δει τα πάντα στο χώρο της φυσικής υγείας. Η “Αυτοθεραπεία σε 6 λεπτά” είναι η πιο απλή και αποτελεσματική μέθοδος που έχω συναντήσει ποτέ. Αντιμετωπίζει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων και τα θετικά του αποτελέσματα είναι επαναλαμβανόμενα και επιβεβαιωμένα. Με άλλα λόγια, αυτή είναι η πραγματικά αποτελεσματική μέθοδος που αναζητούσατε».
– Δρ Christopher Hegarty, συγγραφέας πολλών best seller και σύμβουλος σε περισσότερες από 400 εταιρείες της λίστας Fortune 500

 

Ο Alexander Loyd κατέχει διδακτορικούς τίτλους στην Ψυχολογία και τη Φυσικοπαθητική Ιατρική. Ύστερα από δωδεκαετή αναζήτηση θεραπείας για την κατάθλιψη της συζύγου του, το 2001 ανακάλυψε το σύστημα της «Αυτοθεραπείας σε 6 λεπτά». Από τότε, το ιατρικό κέντρο που διευθύνει έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα του είδους παγκοσμίως, καθώς χιλιάδες άνθρωποι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και πάνω από 140 χώρες χρησιμοποιούν την «Αυτοθεραπεία σε 6 λεπτά» για να θεραπεύσουν κυριολεκτικά την πηγή οποιουδήποτε προβλήματος που σχετίζεται με σωματικές παθήσεις, συναισθηματικές διαταραχές ή ζητήματα επιδόσεων και σχέσεων.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Διόπτρα
Έτος Έκδοσης 2013
Επιμέλεια Ελένη Γιαννούλα
Μετάφραση Τατιάνα Γαλάτουλα
ISBN 978-960-364-572-6
Σελίδες 368
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

Περιεχόμενα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ του Τζόρνταν Ρούμπιν
ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Η ανακάλυψη που άλλαξε τα πάντα
ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ: Τα τρία "ένα πράγμα" (Διαβάστε το οπωσδήποτε!)
ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ - ΤΑ ΕΠΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ
Η πηγή της νόσησης είναι μόνο μία
Το στρες προκαλείται από ένα ενεργειακό πρόβλημα στο σώμα
Τα ζητήματα της καρδιάς είναι ο μηχανισμός ελέγχου της θεραπευτικής διαδικασίας
Ο ανθρώπινος σκληρός δίσκος
Το αντιικό σας πρόγραμμα μπορεί να σας αρρωσταίνει
Πιστεύω!
Ποιος νικά όταν συγκρούονται η καρδιά και το μυαλό
Σημασία έχουν τα αποτελέσματα
ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΧΕΣΕΩΝ Ή ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
Τι ακριβώς είναι ένας θεραπευτικός κώδικας;
Ο εξάλεπτος "συμπαντικός θεραπευτικός κώδικας"
Οι δώδεκα κατηγορίες των ζητημάτων της καρδιάς
Άμεση επίδραση: απαλλαγείτε από το στρες της καθημερινότητας σε δέκα δευτερόλεπτα
ΕΜΒΑΘΥΝΟΝΤΑΣ...
Δυο λόγια για εμάς και τη φιλοσοφία μας
Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη