Τένις: Βασικές αρχές

Τένις: Βασικές αρχές

Ένας καλύτερος τρόπος να μάθεις τα βασικά

Carol Matsuzaki

18,00

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Γίνετε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο σε ελάχιστο χρόνο!

Στο βιβλίο Τένις: Βασικές Αρχές θα μάθετε μέσα από την πράξη. Διαδοχικές οδηγίες και συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό θα σας καθοδηγήσουν στο να κατακτήσετε τις βασικές δεξιότητες και τακτικές του παιχνιδιού:

  • Φόρχαντ
  • Μπάκχαντ
  • Βολέ
  • Λόμπα
  • Σμας
  • Ντροπ σοτ
  • Σερβίς
  • Επιστροφή του σερβίς
  • Τακτική μονού
  • Τακτική διπλού

Συμπληρωματικά με τις βασικές γνώσεις, θα κληθείτε να επεκτείνετε το φάσμα των δεξιοτήτων σας και να χρησιμοποιείτε αυτές τις νεοαποκτηθείσες τεχνικές και στρατηγικές χάριν της άμιλλας. Περισσότερες από 60 προσομοιωτικές ασκησεις παιχνιδιού θα επιταχύνουν τη μάθηση και θα βελτιώσουν την εκτέλεση.

Το βιβλίο Τένις: Βασικές Αρχές σάς παρέχει έναν καλύτερο τρόπο να μάθετε τα βασικά σε λιγότερο χρόνο. Με αυτό το βιβλίο θα εξασφαλίσετε τη νίκη και θα απολαύσετε όλη τη διαδικασία της μάθησης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2019
Επιμέλεια Νικόλαος Γρίβας
ISBN 9789605833862
Σελίδες 152
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 19 × 25 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη