Διδασκαλία και προπόνηση στο τέννις

Διδασκαλία και προπόνηση στο τέννις

Αλέξανδρος Μαββίδης

14,50

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Παρουσιάζεται η ικανότητα επίδοσης του αθλήματος, η διδακτική και μεθοδική προπόνηση, με πρακτικά παραδείγματα και ασκήσεις, που απορρέουν από πολύχρονη εμπειρία, μελέτη και εφαρμογή προγραμμάτων τόσο σε συλλόγους όσο και σε σπουδαστές.

Αναφέρεται στις αρχές προπόνησης και την τακτική τους. Παρουσιάζονται οι λαβές για τα βασικά κτυπήματα εδάφους, τί λαβή χρησιμοποιούμε στα βολέ, τί πρέπει να προσέχουμε στο σερβίς και ποιό σερβίς μαθαίνουμε πρώτα, ποιά ρακέτα χρησιμοποιούμε, κ.ά.

Ένα βιβλίο που δίνει τις γνώσεις σε όσους θέλουν να τις αξιοποιήσουν είτε για μάθηση είτε για το προπονητικό τους έργο.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Τελέθριον
Έτος Έκδοσης 2005
ISBN 960-8410-38-X
Σελίδες 154
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 295g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη