Τένις – τακτική & εφαρμογές

Τένις – τακτική & εφαρμογές

Αθανάσιος Κατσαγκόλης, Γεώργιος Ζαρώτης, Κωνσταντίνος Μάντης

19,00

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να αναδείξει και να καλύψει θεωρητικά και πρακτικά ζητήματα τακτικής, όπως η λήψη και η εφαρμογή κατάλληλων αποφάσεων στο παιχνίδι για όλες τις ζώνες του γηπέδου σε συνδυασμό με τις ικανότητες και τις αδυναμίες του κάθε παίκτη ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου.

Απευθύνεται στους προπονητές, στους φοιτητές, στους αθλητές κάθε επιπέδου όπως και σε όλους τους φίλους της αντισφαίρισης που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους επάνω στην τακτική του απλού παιχνιδιού.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Τελέθριον
Έτος Έκδοσης 2006
ISBN 960-8410-37-1
Σελίδες 192ISBN
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη