Σχολή ερασιτεχνικής πυγμαχίας

Σχολή ερασιτεχνικής πυγμαχίας

Βασίλης Κερεμίδης

26,50

Ένα προσιτό εγχειρίδιο που απευθύνεται στους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα της πυγμαχίας ως μέσο διασκέδασης, εκγύμνασης, αυτοάμυνας και αγωνιστικής προοπτικής.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 5012

Περίληψη

Ένα προσιτό εγχειρίδιο που απευθύνεται στους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα της πυγμαχίας ως μέσο διασκέδασης, εκγύμνασης, αυτοάμυνας και αγωνιστικής προοπτικής.

Aυτό επιτυγχάνεται τόσο με την περιγραφή, όσο και με τη συστηματική χρήση εικόνων που συμπληρώνουν και επεξηγούν το κείμενο.

Οι μεν μαθητές μέσα απ’ αυτό το εγχειρίδιο θα έρθουν σε επαφή με τα πρώτα στοιχεία του αθλήματος που θα αποτελέσουν οδηγό κατά την εξάσκηση τους από τα πρώτα τους βήματα έως την έναρξη της αγωνιστικής πυγμαχίας, οι δε γονείς θα γνωρίζουν με τι ασχολούνται τα παιδιά τους. Θα αντιληφθούν ότι η πυγμαχία δεν είναι μόνο ένα σκληρό άθλημα στο επίπεδο της αγωνιστικής πυγμαχίας, αλλά και ένα αποτελεσματικό εναλλακτικό μέσο εκγύμνασης και ενδυνάμωσης του χαρακτήρα. Σ’ ένα τέτοιο εγχείρημα υπάρχουν εγγενείς δυσκολίες, όσον αφορά το περιεχόμενο και τον τρόπο ανάπτυξης των θεμάτων, λόγω της ανάγκης εξισορρόπησης ανάμεσα στην απλούστευση και την διατήρηση της επιστημονικής τους βάσης. Αυτό επιτυγχάνεται τόσο με την περιγραφή, όσο και με την συστηματική χρήση εικόνων που συμπληρώνουν και επεξηγούν το κείμενο. Παραδίδω αυτό το βιβλίο με την πεποίθηση ότι θα ενδυναμώσω το ενδιαφέρον μαθητών και γονέων με το παρεξηγημένο ίσως άθλημα της ερασιτεχνικής πυγμαχίας, με στόχο την ορθή και χρήσιμη αξιοποίηση του, ανάλογα με την κατεύθυνση και τον βαθμό ενασχόλησης του καθενός.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις University Studio Press
Έτος Έκδοσης 2007
ISBN 978-960-12-1638-6
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη