Πα Κουά Τσανγκ

Πα Κουά Τσανγκ

Τα 64 χέρια

Τανγκ Τουνγκ Γουίνγκ

17,00

Το Πα Κουά Τσανγκ είναι μία από τις πιο φημισμένες Κινέζικες Εσωτερικές Πολεμικές Τέχνες, με μοναδικές μεθόδους εξάσκησης και ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το Πα Κουά Τσανγκ είναι μία από τις πιο φημισμένες Κινέζικες Εσωτερικές Πολεμικές Τέχνες, με μοναδικές μεθόδους εξάσκησης και ξεχωριστά χαρακτηριστικά.
Το θέμα που παρουσιάζεται και αναλύεται ενδελεχώς στα πλαίσια αυτού του βιβλίου είναι τα 64 Χέρια του Πα Κουά Τσανγκ, μία όμορφη, δυναμική και επιβλητική φόρμα, που αναπτύσσει δύναμη, συντονισμό, ευελιξία και πάνω από όλα μαχητική ικανότητα, η οποία παρουσιάζεται και αναλύεται, μαζί με τις μαχητικές εφαρμογές της, με δεκάδες έγχρωμες φωτογραφίες και επεξηγήσεις. Στη φόρμα αυτή δεν δίνεται έμφαση στον βηματισμό σε κύκλο· οι τεχνικές εκτελούνται σε ευθεία γραμμή, δηλαδή υπάρχει κίνηση κατ’ ευθείαν προς τον αντίπαλο, όπως θα γινόταν σε μία πραγματική μάχη.
Εκτός από τη φόρμα των 64 Χεριών του Πα Κουά Τσανγκ, παρουσιάζονται και συνδυασμοί με τεχνικές από άλλα συστήματα, όπως το Τάι Τσι Τσουάν, το Σινγκ Γι Τσουάν, τη Γροθιά των Έξι Αρμονίων, εφαρμογές Τσιν Να (κλειδώματα), καθώς και όλες οι βασικές γνώσεις και κινήσεις που χρειάζεται ο αρχάριος για να κατατοπιστεί πλήρως για τη σπουδαία αυτή τέχνη. Επίσης, με σαφήνεια και απλότητα, ο συγγραφέας ερευνά και αναλύει τα ουσιαστικά βασικά σημεία του Πα Κουά Τσανγκ και των εφαρμογών του, τα πολύ σημαντικά στοιχεία της καταγωγής του και των ευεργετημάτων που προσφέρει στον άνθρωπο και εξηγεί με λεπτομέρεια και ακρίβεια τη συνολική τεχνική του σώματος, καθώς και σημεία κλειδιά της εξάσκησης σε αυτό, που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Αλκίμαχον
Έτος Έκδοσης 2006
Μετάφραση Κωνσταντίνος Δρακάκης
ISBN 960-6623-25-4
Σελίδες 112
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη