Σχεδιασμός προγραμμάτων άσκησης με αντίσταση

Σχεδιασμός προγραμμάτων άσκησης με αντίσταση

Steven J. Fleck, William J. Kraemer

40,00

. Το βιβλίο αυτό θα σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια για το σχεδιασμό προγραμμάτων άσκησης με αντίσταση, σχεδόν για κάθε ατομική περίπτωση την οποία θα συναντήσετε.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Σας καλωσορίζουμε στην τρίτη έκδοση του παρόντος βιβλίου, που αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια βασική πηγή πληροφοριών για την αθλητική επιστήμη. Το παρόν εγχειρίδιο έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι ασχολούνται με την προπόνηση με αντίσταση από διαφορετική σκοπιά ο καθένας: από προπτυχιακούς φοιτητές οι οποίοι παρακολουθούν μαθήματα μυϊκής ενδυνάμωσης ως και αθλητικούς επιστήμονες οι οποίοι επιδιώκουν να διευρύνουν το θεωρητικό τους υπόβαθρο στην προπόνηση με αντίσταση. Η έννοια της εξατομίκευσης του προπονητικού προγράμματος είναι εξαιρετικά σημαντική για την προπόνηση με αντίσταση κάτι το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα από τη δομή του παρόντος συγγράμματος. Το βιβλίο αυτό θα σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια για το σχεδιασμό προγραμμάτων άσκησης με αντίσταση, σχεδόν για κάθε ατομική περίπτωση την οποία θα συναντήσετε. Επίσης, περιέχει όλες εκείνες τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για το σχεδιασμό των προπονητικών προγραμμάτων άσκησης με αντίσταση, τόσο από πρακτική όσο και από επιστημονική σκοπιά. Ελπίζουμε ότι, μέσα από αυτό το βιβλίο ο αναγνώστης θα κατανοήσει τη δυναμική φύση της διαδικασίας του σχεδιασμού ενός προπονητικού προγράμματος και θα συλλέξει όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται ώστε να μεταφερθεί στην πράξη η επιστημονική γνώση της προπόνησης με αντίσταση. Η γνώση στο συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Η τρίτη έκδοση αυτού του βιβλίου πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενσωμάτωση αυτών των νέων πληροφοριών που έχουν συγκεντρωθεί τα τελευταία χρόνια στις ήδη υπάρχουσες. Έτσι, ο αναγνώστης των παλαιότερων εκδόσεων θα βρει στην τρίτη έκδοση σημαντικές νέες πληροφορίες που θα συμπληρώσουν τα κενά του παρελθόντος, ενώ παράλληλα θα απολαύσει τα παραδείγματα τα οποία έχουν εκ νέου δημιουργηθεί για την καλύτερη κατανόηση του κειμένου.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Πασχαλίδης
Έτος Έκδοσης 2006
Μετάφραση Γιώργος Γεωργιάδης, Γεράσιμος Τερζής
ISBN 960-399-453-7
Σελίδες 434
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη