Σύγχρονο Τάε Κβον Ντο

Σύγχρονο Τάε Κβον Ντο

Το επίσημο εγχειρίδιο

Γκαετάνε Ρίκε, Σουν Μαν Λη

21,50

Προτεινόμενο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο, τον οργανισμό που διοικεί παγκοσμίως το άθλημα, το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να δυναμώσετε το σώμα σας, να ακονίσετε τον νου σας και να αναπτύξετε το πνεύμα σας.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Δύο από τις κορυφαίες μορφές του Τάε Κβον Ντο, της πιο δημοφιλούς πολεμικής τέχνης στον κόσμο και ενός από τα επίσημα Ολυμπιακά Αγωνίσματα, σας προσφέρουν το πληρέστερο μάθημα της τέχνης τους.
Προτεινόμενο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο, τον οργανισμό που διοικεί παγκοσμίως το άθλημα, το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να δυναμώσετε το σώμα σας, να ακονίσετε τον νου σας και να αναπτύξετε το πνεύμα σας.
Στις σελίδες του θα βρείτε τα πάντα -από τις ασκήσεις προθέρμανσης ως τις βασικές στάσεις, τις αποκρούσεις, τα χτυπήματα και τα λακτίσματα, καθώς και όλες τις φόρμες (πούμσε) του Τάε Κβον Ντο, απαραίτητη γνώση και εξεταστέα ύλη από την κίτρινη ζώνη έως και το 9ο νταν.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Αλκίμαχον
Έτος Έκδοσης 2004
Μετάφραση Γρηγόρης Α. Μηλιαρέσης
ISBN 960-87285-6-8
Σελίδες 270
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη