Σουν Μαν Λη

O Μεγάλος Δάσκαλος Σουν Μαν Λη είναι διευθυντής Αρχι-Εκπαιδευτής, Διεθνής Διαιτητής και κάτοχος μαύρης ζώνης 8ου νταν, από το Κουκιουόν, το αρχηγείο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο. Ξεκίνησε να ασκείται στο Τάε Κβον Ντο στα 7 του χρόνια και επί τριετία ήταν εκπαιδευτής στις Δυνάμεις Πεζοναυτών της Νότιας Κορέας. Ζει στις ΗΠΑ από το 1982 και σ' αυτά τα χρόνια υπήρξε πολλές φορές προπονητής της Εθνικής Ομάδας Τάε Κβον Ντο της χώρας. Σήμερα, διδάσκει στο Αμερικανικό Κέντρο Τάε Κβον Ντο, στο Βιρτζίνια Μπιτς της Βιρτζίνια, το οποίο και ίδρυσε ο ίδιος.

Βιβλία του Συγγραφέα

O Μεγάλος Δάσκαλος Σουν Μαν Λη είναι διευθυντής Αρχι-Εκπαιδευτής, Διεθνής Διαιτητής και κάτοχος μαύρης ζώνης 8ου νταν, από το Κουκιουόν, το αρχηγείο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο. Ξεκίνησε να ασκείται στο Τάε Κβον Ντο στα 7 του χρόνια και επί τριετία ήταν εκπαιδευτής στις Δυνάμεις Πεζοναυτών της Νότιας Κορέας. Ζει στις ΗΠΑ από το 1982 και σ’ αυτά τα χρόνια υπήρξε πολλές φορές προπονητής της Εθνικής Ομάδας Τάε Κβον Ντο της χώρας. Σήμερα, διδάσκει στο Αμερικανικό Κέντρο Τάε Κβον Ντο, στο Βιρτζίνια Μπιτς της Βιρτζίνια, το οποίο και ίδρυσε ο ίδιος.

Προβάλλεται το μοναδικό αποτέλεσμα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη