Ρυθμική γυμναστική

Ρυθμική γυμναστική

Ειδική προπονητική, χορογραφία - σκηνοθεσία, ρυθμική αγωγή

Β. Α. Σιβίτσκι, Γ. Ι. Νακλόνοφ, Ι. Α. Βίννερ, Ι. Α. Στεπάνοβα, Ι. Β. Μπιστρόβα, Λ. Α. Καρπένκο, Ο. Γ. Ρούμπα, Π. Ν. Τεριόχινα

28,00

Αποστολή σε 2-7 ημέρες
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 4034

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το παρόν βιβλίο γράφτηκε από κορυφαίους ειδικούς στο χώρο της Ρυθμικής Γυμναστικής, καθώς και από ειδικούς στη χορογραφία και την αθλητική σκηνοθεσία: την τακτική καθηγήτρια Καρπένκο Λ. Α., την επικεφαλή προπονήτρια της εθνικής ομάδας της Ρωσίας Βίννερ Ι. Α., την δύο φορές πρωταθλήτρια Ρωσίας Οβτσίννικοβα Ν. Α. και πολλούς άλλους καθηγητές και αθλητές.

Στο βιβλίο παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν την αγωνιστική και μη προετοιμασία. Πραγματοποιείται μια πολύπλευρη περιγραφή τόσο της εκπαιδευτικής προπονητικής διαδικασίας, όσο και της διαδικασίας των ίδιων των αγώνων της Ρυθμικής Γυμναστικής. Δίνονται οι πληροφορίες και η μεθοδολογία που αφορούν στην υλοποίηση των κυριοτέρων πλευρών της προετοιμασίας των αθλητριών.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Τελέθριον
Έτος Έκδοσης 2007
Επιμέλεια Λ. Α. Καρπένκο
Μετάφραση Αθανάσιος Αθανασίου
ISBN 978-960-841-047-3
Σελίδες 472
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 892g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη