Προσαρμοσμένη φυσική δραστηριότητα, αναψυχή και σπορ

Προσαρμοσμένη φυσική δραστηριότητα, αναψυχή και σπορ

Διεπιστημονική και διά βίου εκπαίδευση

C. Sherill

75,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 10621

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο Προσαρμοσμένη φυσική δραστηριότητα, αναψυχή και σπορ αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο σε όσους επιθυμούν να διδάξουν σε άτομα όλων των ηλικιών και των ικανοτήτων να είναι κνητικά δραστήριοι.

Η νέα αυτή έκδοση προσφέρει μια σφαιρική και ολοκληρωμένη επισκόπηση συτού του θέματος και απευθύνεται σε ένα ευρύτερο αναγνωστικό κοινό.

Ενδιαφέρον αποτελεί η διεπιστημονική του προσέγγιση, η αναφορά του σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής των ανθρώπων, καθώς και στις διάφορες ψυχοκοινωνικές διαστάσεις των ατομικών διαφορών.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2014
Επιμέλεια Χριστίνα Ευαγγελίνου
Μετάφραση Χριστίνα Ευαγγελίνου
ISBN 9789604892594
Σελίδες 896
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη