Η κολύμβηση για άτομα με ειδικές ανάγκες

Η κολύμβηση για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημήτρης Κοκαρίδας

9,45

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , , Tags: ,
Product ID: 8284

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το εγχειρίδιο αυτό απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν ρε το άθλημα της κολύμβησης και ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν στην προσαρμογή του αθλήματος στις ιδιαιτερότητες των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Παρουσιάζει τις κυριότερες καταστάσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες και τις προσαρμογές που πρέπει να γίνουν στο άθλημα της κολύμβησης ανά περίπτωση, τις Βασικές μεθόδους προσαρμοσμένης κολύμβησης και μία σειρά από δραστηριότητες που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα κολυμβητικό πρόγραμμα που απευθύνεται στα άτομα αυτά. Ακόμη, παρουσιάζει την επίδραση βασικών υδροδυναρικών νόμων που προάγουν την ηρεμία ή την κίνηση του ασκούμενου στο νερό ανάλογα ρε τον τρόπο εφαρμογής τους από τον προπονητή.

Απώτερος σκοπός του εγχειριδίου είναι να βοηθήσει τους γυμναστές και γυμνάστριες να μάθουν να διαμορφώνουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα κολύμβησης, προσαρμοσμένο κάθε φορά στις ιδιαιτερότητες των ατόμων που καλούνται να εκπαιδεύσουν.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2003
ISBN 978-960-602-082-7
Σελίδες 88
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη