Πρωινή Γυμναστική-Pilates

Πρωινή Γυμναστική-Pilates

Murakami Cathleen

30,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , ,
Product ID: 34990

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Σας συγχαίρω που είστε λάτρεις της πρωινής γυμναστικής και που επιλέξατε τη μέθοδο Pilates. Οι άνθρωποι που επιδίδονται καθημερινά σε πρωινές ασκήσεις είναι δραστήριοι, έχουν αυτοπειθαρχία και καλή συγκέντρωση. Αυτά τα χαρακτηριστικά τους βοηθούν να κρατούν τους ρυθμούς της ζωής τους σταθερούς και να διατηρούνται σε φόρμα.

Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει πολύτιμες πληροφορίες για να επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο από τις πρωινές σας ασκήσεις. Στο πρώτο κεφάλαιο υπάρχουν ιδέες για το πως να ξεκινήσετε τη μέρα σας με πνευματική συγκέντρωση και διαύγεια.

Η διαμόρφωση ενός ιδανικού χώρου στο σπίτι σας, που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εκγύμνασής σας και που θα βελτιώσει την ποιότητά της, είναι το θέμα του 2ου κεφαλαίου.

Το 3ο κεφάλαιο αναλύει θέματα βασικής ανατομίας και φυσιολογίας, τα οποία είναι απαραίτητα για μια λειτουργική κατανόηση της μεθόδου pilates.

Το δεύτερο μέρος περιγράφει αναλυτικά τις ασκήσεις. Είναι ώρα να ξεκινήσετε!

Οι ασκήσεις pilates θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε τον ξεχωριστό και αδιάρρηκτο δεσμό σώματος- ψυχής. Σας συγχαίρω για την προσπαθειά σας να φτάσετε ως αυτό το σημείο. Είμαι σίγουρη πως θα απολαύσετε τα προγράμματα αυτά και μπορεί να πρωτοτυπήσετε και να συνδυάσετε τις ασκήσεις όπως εσείς θέλετε. Καλή αρχή και καλή διασκέδαση.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2022
ISBN 9789603999591
Σελίδες 256
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Τα περιεχόμενα βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη