Πρακτικές της παιδαγωγικής του ελεύθερου χρόνου στον εξωσχολικό αθλητισμό

Πρακτικές της παιδαγωγικής του ελεύθερου χρόνου στον εξωσχολικό αθλητισμό

Αντώνης Τοσουνίδης

25,20

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο επιχειρεί, χρησιμοποιώντας τις ίδιες βασικές μεθόδους της Παιδαγωγικής του ελεύθερου χρόνου, της συμβουλευτικής πληροφόρησης, της επικοινωνιακής εμψύχωσης, μαζι με τον συμμετοχικό σχεδιασμό και την έρευνα πεδίου, να ενημερώσει συνολικά και ολοκληρωμένα τους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους ερευνητές και γενικά όλους τους ενδιαφερόμενους σε θέματα Παιδαγωγικής του ελεύθερου χρόνου, Ποιότητας Ζωής και Επιστήμης Ελεύθερου χρόνου. Προσπαθεί επίσης να βοηθήσει ώστε να αναλυθεί ο ελεύθερος χρόνος των μαθητών, να ενημερωθούν οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί αλλά και οι εξωσχολικοί φορείς ή ομάδες ατόμων (πχ. αθλητικοί σύλλογοι, δημοτικές επιχειρήσεις αθλητισμού, τουριστικές επιχειρήσεις, ιδιωτικές – κερδοσκοπικές επιχειρήσεις) συνολικά και ολοκληρωμένα για όλα τα θέματα της υγιεινής του ελεύθερου χρόνου. Τέλος παρουσιάζεται το νέο αναλυτικό πρόγραμμα Σπουδών στη Φυσική Αγωγή και γίνεται σύγκριση με το παλαιό ώστε να εμπεδωθεί ότι η γεφύρωση της σχολικής αθλητικής παιδαγωγικής με την αθλητική παιδαγωγική του ελεύθερου χρόνου συμβάλει στη διά βίου άσκηση και διά βίου αθλητική γνώση.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook
Έτος Έκδοσης 2024
ISBN 978-618-5649-32-6
Σελίδες 272
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη