Ωκεανοπόρος – ιστιοπλοΐα – ευδαιμονιστία

Ωκεανοπόρος – ιστιοπλοΐα – ευδαιμονιστία

Πάρις Α. Δημητριάδης

53,00

Αποστολή σε 2-7 ημέρες
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 4461

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο Ευδαιμονιστία-Ωκεανοπόρος Ιστιοπλοΐα καλύπτει σε μεγάλο εύρος γνωσιολογικά θέματα ιστιοπλοΐας μεγάλων αποστάσεων, προετοιμάζοντας όσους θα ασχοληθούν σοβαρά με την οργάνωση μικρού ή μεγάλου ασφαλούς περίπλου.

Το βιβλίο αυτό στοχεύει στο συμπλήρωμα των εντοπισμένων μεγάλων κενών που σήμερα υπάρχουν στις γνώσεις των περισσοτέρων που ασχολούνται με δραστηριότητες αναψυχής στην θάλασσα.

Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους άνδρες και γυναίκες λάτρεις της κίνησης στην θάλασσα, στις σχολές ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας για παροχή γενικής υποδομής των υποψηφίων ιστιοπλόων, στους ακαδημαϊκούς που προετοιμάζουν τους νέους για σχεδιασμό μικρών σκαφών σε όσους απολαμβάνουν την ζωή επάνω στην θάλασσα και την περιπέτεια.

Έχει πάνω από 10 σελίδες περιεχόμενα, 549 πυκνογραμμένες σελίδες με 285 έγχρωμα οχήματα, παραστάσεις, πίνακες και κείμενο που κάνουν το διάβασμα ευχάριστο.

Εξετάζει μεθοδικά ναυτικά θέματα μικρών σκαφών, που μπορούν να απασχοληθούν κάθε σκεπτόμενο ιστιοπλόο μεγάλων αποστάσεων. Δίδει πολλά ζωντανά παραδείγματα από δημοσιευμένο υλικό που συντελούν στην τεκμηρίωση και εμπέδωση των θεμάτων με εκτενή βιβλιογραφία.

Υπάρχουν σπάνια κεφάλαια αφιερωμένα στην δυναμική ισορροπία των ιστιοπλοϊκών, στον απαραίτητο εξοπλισμό, στις αγορές σκαφών, στα ιδιοκτησιακά και οικονομικά θέματα, στους τρόπους πρόσβασης, στο ταξίδι με άλλους, στην προμήθεια τροφίμων και το μαγείρεμα στο σκάφος, στο ταξίδι με παιδιά, στην άμυνα του σκάφους και την επιβίωση σε ναυάγιο. Γνώση στην κίνηση στην θάλασσα ισοδυναμεί με επιβίωση.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις ΙΩΝ
Έτος Έκδοσης 1999
ISBN 960-405-402-8
Σελίδες 550
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 1139g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη