mr-football ετήσια συνδρομή – Κύπρος

mr-football ετήσια συνδρομή – Κύπρος

64,00

Tο mr-football είναι το πρώτο εξειδικευμένο περιοδικό στην Ελλάδα που απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο προπονητές, γυμναστές, σπουδαστές και αποφοίτους των ΤΕΦΑΑ, αθλητικούς δημοσιογράφους και γενικότερα σε όλους εκείνους που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Αποκτήστε την ετήσια συνδρομή (4 τεύχη) για το περιοδικό mr-football με 64 ευρώ.. Δωρεάν αποστολή στην Κύπρο κάθε τεύχους στο σπίτι σας.

Tο mr-football είναι το πρώτο εξειδικευμένο περιοδικό στην Ελλάδα που απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο προπονητές, γυμναστές, σπουδαστές και αποφοίτους των ΤΕΦΑΑ, αθλητικούς δημοσιογράφους και γενικότερα σε όλους εκείνους που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Το mr-football βασίζεται στα πρότυπα ενός περιοδικού που εκδίδεται με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ισπανία από το 2003, το abfutbol, με το οποίο συνεργάζεται σε επίπεδα περιεχομένων, κάτι το οποίο αυξάνει το πρεστίζ του περιοδικού και κατά συνέπεια του αναγνώστη του. Επιπλέον το mr-football φιλοξενεί άρθρα διακεκριμένων Ελλήνων προπονητών

Σκοπός του mr-football είναι να προσδώσει στον αναγνώστη του όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν σχέση με το σύγχρονο ποδόσφαιρο καλύπτοντας όλες τις παραμέτρους της προπόνησης και του αγώνα.

Ξεκινώντας από την Φυσική Κατάσταση περνάμε στην Τεχνική και την Τακτική για να καταλήξουμε σε θέματα όπως η Ψυχολογία, η Διατροφή, η Αθλητική αποκατάσταση.

Σε κάθε τεύχος του mr-football θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε μια συνέντευξη ενός προπονητή της Πριμέρα Ντιβισιόν και όχι μόνο, με σκοπό να γνωρίσετε τον τρόπο λειτουργίας ενός προπονητή που βρίσκετε στην ελίτ του ποδοσφαίρου. Θα υπάρχουν επιστημονικά άρθρα τα οποία θα καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα του προπονητικού σχεδιασμού, από Τεχνική, Τακτική και Φυσική Κατάσταση μέχρι Κανονισμούς Ποδοσφαίρου, Διατροφή, Ψυχολογία και Αθλητιατρικά θέματα. Τέλος σε κάθε τεύχος θα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ασκήσεων, σχεδιασμένος με ένα εξειδικευμένο software προκειμένου να είναι εύχρηστο και κατανοητό.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σε κάθε τεύχοdelbosquenormalς φιλοξενούμε ένα προπονητή υψηλού επιπέδου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η οποία θα περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από το ποδόσφαιρο παραθέτοντας τις απόψεις του γύρω από θέματα όπως: η μεθοδολογία, η στρατηγική, συστήματα παιχνιδιού, η καριέρα του σαν προπονητής…

Σκοπός μας είναι να προσδώσουμε στον αναγνώστη μια ιδέα για τον τρόπο λειτουργίας των προπονητών του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

ΑΡΘΡΑ

VLUU L200 / Samsung L200

Σε κάθε τεύχος θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε έναν μεγάλο αριθμό επιστημονικών άρθρων από ειδικούς στο χώρο του ποδοσφαίρου, με εμπειρία σε ομάδες της Primera Division και όχι μόνο, σε σχολές ποδοσφαίρου, στις ομάδες υποδομής, σε πανεπιστημιακά ιδρύματα…

Τα άρθρα τα υπογράφουν Προπονητές, Γυμναστές, Προπονητές Τερματοφυλάκων, Αθλητικοί Ψυχολόγοι, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, αθλητίατροι, Δικηγόροι με εξειδίκευση στο αθλητικό δίκαιο…

ΑΣΚΗΣΕΙΣ

VLUU L200 / Samsung L200
Με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου προγράμματος software θα έχετε πρόσβαση σε ένα πλούσιο ασκησιολόγιο, το οποίο θα καλύπτει όλο το φάσμα της προπόνησης.

Τα γραφικά του προγράμματος σε συνδυασμό με τις απλές και κατανοητές επεξηγήσεις του θα κάνουν πιο εύκολο το έργο του προπονητή.

Κατηγορίες ασκήσεων

ΤΕΧΝΙΚΗ: Πάσα, σουτ, ντρίπλα, κοντρόλ(οδήγημα), στοπάρισμα

ΤΑΚΤΙΚΗ: Επιθετική και αμυντική, ατομική και ομαδική

ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Ταχύτητα, δύναμη, αντοχή, κτλ

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Mr Football
Έτος Έκδοσης 2016
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη