Μούι Τάι

Μούι Τάι

Οι προχωρημένες τεχνικές του

Κρίστοφ Ντελπ

21,25

Η συνέχεια του Οι βασικές τεχνικές του Μούι Τάι, με όλες τις προχωρημένες τεχνικές επίθεσης και αντεπίθεσης αυτής της φημισμένης πολεμικής τέχνης και αθλήματος, συμπεριλαμβανομένων των χτυπημάτων με αγκώνες και γόνατα, καθώς επίσης και με κεφάλαια αφιερωμένα στον τελετουργικό χορό Ρα Μουάι, την επαγγελματική εκπαίδευση, την προπόνηση και τους αγώνες στην Ταϊλάνδη κ.α.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες
Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Product ID: 4650

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η συνέχεια του Οι βασικές τεχνικές του Μούι Τάι, με όλες τις προχωρημένες τεχνικές επίθεσης και αντεπίθεσης αυτής της φημισμένης πολεμικής τέχνης και αθλήματος, συμπεριλαμβανομένων των χτυπημάτων με αγκώνες και γόνατα, καθώς επίσης και με κεφάλαια αφιερωμένα στον τελετουργικό χορό Ρα Μουάι, την επαγγελματική εκπαίδευση, την προπόνηση και τους αγώνες στην Ταϊλάνδη κ.α. Εξ’ ολοκλήρου έγχρωμο, με παρουσίαση των τεχνικών βήμα – βήμα από φημισμένους Ταϊλανδούς πρωταθλητές.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια, το Μούι Τάι, γνωστό και ως ταϊλανδέζικη πυγμαχία, έχει γίνει πολύ δημοφιλές σε όλον τον κόσμο. Οι ασκούμενοι στο Μούι Τάι ασχολούνται με αυτήν την πολεμική τέχνη για γυμναστική, αθλητισμό ή αυτοάμυνα. Ο Κρίστοφ Ντελπ έχει μελετήσει εντατικά σε πολλά γυμναστήρια και εκπαιδευτικές κατασκηνώσεις στην Ταϊλάνδη. Στο Οι Προχωρημένες Τεχνικές του Μούι Τάι, μοιράζεται τις εμπειρίες του σχετικά με τους ανθρώπους την ιστορία και τις παραδόσεις αυτού του συναρπαστικού κομματιού της πολιτιστικής παράδοσης της χώρας. Οι έγχρωμες φωτογραφίες Ταϊλανδών πυγμάχων επιδεικνύουν τις τεχνικές που πρέπει να μάθουν οι αθλητές για να αγωνιστούν με επιτυχία σε ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά πρωταθλήματα. Παράλληλα, συμπεριλαμβάνονται αναγνωρισμένες αμυντικές τεχνικές και τρόποι αντεπίθεσης. Εξετάζονται επίσης διάφορες ιστορικές τεχνικές του Μούι Τάι, τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι έμπειροι αθλητές για να ξαφνιάσουν τον αντίπαλο και να τον νικήσουν.

“Οι προχωρημένες τεχνικές του Μούι Τάι” περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα θέματα:

– Το Μούι Τάι ως αγωνιστικό άθλημα
– Κανονισμοί
– Παραδοσιακές τελετές
– Διάσημοι αθλητές και στάδια
– Επαγγελματικό πρόγραμμα προπόνησης
– Αγωνιστικές συμβουλές και τεχνάσματα
– Αποτελεσματικές τακτικές αντεπίθεσης
– Παραδοσιακές τεχνικές
– Εκπαίδευση στην Ταϊλάνδη

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Αλκίμαχον
Έτος Έκδοσης 2007
Μετάφραση Βασίλης Ρούπας
ISBN 978-960-6623-40-0
Σελίδες 172
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη