Γυμναστική για μαχητές πλήρους επαφής

Γυμναστική για μαχητές πλήρους επαφής

Ο απόλυτος προπονητικός οδηγός πολεμικών τεχνών, Μούι Τάι, Κικ Μπόξιγκ, Καράτε, Ταεκβοντό

Κρίστοφ Ντελπ

25,50

Η ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα απαιτεί ένα μοναδικό και απαιτητικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, το οποίο να εξασφαλίζει ταχύτητα, δύναμη και ευλυγισία σε άμυνα και επίθεση, σε συνθήκες αυτοάμυνας ή αγώνων. Ο πολύ έμπειρος προπονητής αλλά και μαχητής Κρίστοφ Ντελπ μας παρουσιάζει ειδικές ασκήσεις προσανατολισμένες προς αυτόν ακριβώς τον σκοπό, καθώς και προπονητικά προγράμματα για κάθε επίπεδο και απαίτηση, ειδικά φτιαγμένα για τους μαχητές των πολεμικών τεχνών.

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά αθλήματα απαιτεί ένα μοναδικό και απαιτητικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, το οποίο να εξασφαλίζει ταχύτητα, δύναμη και ευλυγισία σε άμυνα και επίθεση, σε συνθήκες αυτοάμυνας ή αγώνων. Ο πολύ έμπειρος προπονητής αλλά και μαχητής Κρίστοφ Ντελπ μας παρουσιάζει ειδικές ασκήσεις προσανατολισμένες προς αυτόν ακριβώς τον σκοπό, καθώς και προπονητικά προγράμματα για κάθε επίπεδο και απαίτηση, ειδικά φτιαγμένα για τους μαχητές των πολεμικών τεχνών. Πλήρες, επεξηγηματικό και αναλυτικό, με δεκάδες έγχρωμες φωτογραφίες, είναι το απαραίτητο εφόδιο όλων των αληθινών μαχητών!

Θέλετε να υπερισχύετε των αντιπάλων σας με εκρηκτικά λακτίσματα και αλληλουχίες ατσάλι­νων γροθιών; θέλετε να έχετε τέλεια φυσική κατάσταση και πλήρη συγκέντρωση μέχρι και τον τελευταίο γύρο, συγκλονίζοντας τους θεατές με το στυλ σας; θέλετε να ανακτάτε τις δυνάμεις σας γρήγορα μετά από τις πιο εντατικές προπονήσεις; Αυτοί είναι οι στόχοι πολλών μαχητών του Μούι Τάι, του Κικ Μπόξινγκ, του Καράτε και του Τάε ΚΒον Ντο. Μπορείτε να επιτύχετε αυτούς τους στόχους ακολουθώντας σωστές διατροφικές συνήθειες και προ­σθέτοντας στην προπόνηση σας ασκήσεις για καλή φυσική κατάσταση, οι οποίες αυξάνουν την ευλυγισία, την αντοχή και τη δύναμη. Το πρόγραμμα για ευλυγισία αυτού του βιβλίου θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκτελείτε σωστά, από τεχνική άποψη, υψηλά λακτίσματα. Το πρόγραμμα για αντοχή θα σας δώσει την ικανότητα να παραμένετε δυνατοί για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα, ενώ το πρόγραμμα για δύναμη θα σας βοηθήσει να δυναμώσετε τους μύες σας ώστε να εκτελείτε δυναμικά πολλές τεχνικές και να αντιδράτε σωστά στις επιθέσεις του αντιπάλου. Αν παράλληλα ακολουθήσετε μια ισορροπημένη διατροφή, για την οποία μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε στις σελίδες αυτού του βιβλίου, τα περιττά κιλά θα εξαφανιστούν σύντομα και θα αρχίσετε να αγωνίζεστε στην καταλληλότερη για εσάς κατηγορία βάρους.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Αλκίμαχον
Έτος Έκδοσης 2007
Μετάφραση Ε. Μαντζώρου
ISBN 978-960-6623-47-9
Σελίδες 270
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 700g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη