Μούι Τάι

Μούι Τάι

Οι βασικές τεχνικές του

Κρίστοφ Ντελπ

25,50

Σε αυτό το εγχειρίδιο, παρουσιάζονται βήμα – βήμα όλες οι βασικές τεχνικές του, με πλούσια, έγχρωμη εικονογράφηση, καθώς και η ιστορία, η εξέλιξη, οι κανονισμοί και ο εξοπλισμός του αθλήματος, από φημισμένους Ταϊλανδούς πρωταθλητές.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες
Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Product ID: 4646

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το Μούι Τάι, γνωστό και ως Ταϊλανδέζικη Πυγμαχία (Τάι Μπόξινγκ), συνδυάζει την τέλεια φυσική κατάσταση, με την αυτοάμυνα και τον αθλητισμό. Σε αυτό το εγχειρίδιο, παρουσιάζονται βήμα – βήμα όλες οι βασικές τεχνικές του, με πλούσια, έγχρωμη εικονογράφηση, καθώς και η ιστορία, η εξέλιξη, οι κανονισμοί και ο εξοπλισμός του αθλήματος, από φημισμένους Ταϊλανδούς πρωταθλητές. Ιδανικό ως μέθοδος εκμάθησης αλλά και συμπλήρωμα στην εξάσκηση στο γυμναστήριο.

Αυτός ο οδηγός των βασικών τεχνικών του Μούι Τάι (γνωστού και ως Ταϊλανδέζικη Πυγμαχία) απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με αυτό για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, για λόγους αυτοάμυνας ή για να συμμετάσχουν σε αγώνες. Το Μούι Τάι είναι δημοφιλές παγκοσμίως, όχι μόνον λόγω των συναρπαστικών αγώνων του αλλά και επειδή αναπτύσσει τη δύναμη, την αντοχή, την ευκινησία, τον συντονισμό και την ταχύτητα. Σε αυτό το εγχειρίδιο, ο καταξιωμένος προπονητής και συγγραφέας Κρίστοφ Ντελπ παρουσιάζει τις βασικές τεχνικές και στρατηγικές του αθλήματος, μαζί με αναφορές στα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι αρχάριοι αλλά και οι προχωρημένοι αθλητές. Οι τεχνικές παρουσιάζονται βήμα-βήμα και λεπτομερώς από Ταϊλανδούς πρωταθλητές του γυμναστηρίου Σορ Βοράπιν, της Μπανγκόκ.

Περιλαμβάνει:

  • • Ιστορία του Μούι Τάι
  • • Κανόνες και εξοπλισμός για την εκπαίδευση και τους αγώνες
  • • Σωστή θέση εκκίνησης, κινήσεις ποδιών και απόσταση μάχης
  • • Δυναμικές τεχνικές με γροθιές, λακτίσματα, γονατιές και αγκωνιές
  • • Οδηγίες για τη μάχη από κοντά και σε περιπτώσεις αγκαλιάσματος
  • • Αποτελεσματικές στρατηγικές επίθεσης, άμυνας και αντεπίθεσης
  • • Γενικό προπονητικό πλάνο

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Αλκίμαχον
Έτος Έκδοσης 2006
Μετάφραση Βασίλης Ρούπας
ISBN 960-6623-37-8
Σελίδες 224
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη