Η Τέχνη του Scouting – Τζώρτζης Δικαιουλάκος

Η Τέχνη του Scouting – Τζώρτζης Δικαιουλάκος

Τζώρτζης Δικαιουλάκος

32,40

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Η τέχνη της κατασκοπείας του αντιπάλου και η πορεία προς τη νίκη

Το βιβλίο, προσπαθώντας να καλύψει ένα μεγάλο κενό στη βιβλιογραφία του μπάσκετ σχετικά με την κατασκοπεία των αντιπάλων, έχει ως κύριο σκοπό να παροτρύνει τους προπονητές να σκέφτονται πιο ρεαλιστικά και ολοκληρωμένα για το πώς να προσεγγίζουν συνηθισμένες και ασυνήθιστες καταστάσεις του παιχνιδιού των αντιπάλων αλλά και της ομάδας τους. Να τους εμπνεύσει μέσω του scouting, να ξεφύγουν από τετριμμένες ζώνες άνεσης και να συναντήσουν μια νέα εποχή σκέψεων και προβληματισμών…

Το scouting των αντιπάλων δεν είναι απλά μια πληροφορία του τρόπου παιχνιδιού τους, γίνεται τέχνη και χρησιμεύει και ως γνώση και βελτίωση του παιχνιδιού της δικής σου ομάδας όσο και του ίδιου του εαυτού σου ως προπονητής.

Το βιβλίο ‘Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ SCOUTING” είναι το πρώτο στην Ελλάδα που φέρει τεχνολογία  NFC. Δηλαδή ένα microchip όπου μόλις φέρνεις το κινητό κοντά στο εξώφυλλο, ανοίγει ένα site και μέρη του βιβλίου εμφανίζονται σε βίντεο να τα τρέχουν παίχτες!

Με την αγορά κάθε βιβλίου θα έχετε σαν δώρο δυο μπασκετικά softwares (από sportcode και once) για 3 μήνες, όπως και δωρεάν είσοδο στην πλατφόρμα instat για ένα μήνα όπου θα μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο οποιουδήποτε παιχνιδιού ή παίχτη στον κόσμο, από οποιοδήποτε πρωτάθλημα στην Ευρώπη, Αμερική, Λατινική Αμερική, Ασία, Ωκεανία,  ανδρικό ή γυναικείο ακόμα και χαμηλότερων κατηγοριών, ακόμα και νέων σε κάποιες χώρες, συμπεριλαμβανομένου φυσικά NBA NCAA EUROLEAGUE.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2021
ISBN 978-618-00-2320-6
Σελίδες 206
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη