Καλαθοσφαίριση-Τεχνική Ανάλυση και Διδακτική

Καλαθοσφαίριση-Τεχνική Ανάλυση και Διδακτική

Ryan Goodson

30,00

Το βιβλίο Καλαθοσφαίριση-Τεχνική Ανάλυση και Διδακτική σας δίνει τον καλυτερο δυνατό τρόπο για να μάθετε να παίζετε!

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Product ID: 11697

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

O LeBron James, o Stephen Curry, o Kevin Durant και όλοι οι καλύτεροι παίκτες καλαθοσφαίρισης στον κόσμο ξεκίνησαν την καριέρα τους με τον ίδιο τρόπο: εστιάζοντας στα βασικά. Το βιβλίο Καλαθοσφαίριση-Τεχνική Ανάλυση και Διδακτική σας δίνει τον καλυτερο δυνατό τρόπο για να μάθετε να παίζετε!

Στο παρόν βιβλίο θα μάθετε μέσω της πρακτικής. Συνεχόμενες οδηγίες και λεπτομερείς φωτογραφίες θα σας καθοδηγήσουν ώστε να εκτελέσετε την τεχνική και τακτική του παιχνιδιού:

  • Σουτ
  • Μεταβίβαση
  • Ντρίπλα
  • Άμυνα
  • Ριμπάουντ

Επιπρόσθετα των βασικών, έχετε την πρόκληση να επεκτείνετε το ρεπορτόριό σας στις δεξιότητες και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις νεοαποκτηθείσες τακτικές για να έχετε πλεονέκτημα στο συναγωνισμό. Περισσότερες από 100 από τις καλύτερες ασκήσεις θα βελτιώσουν το παιχνίδι και την απόδοσή σας. Θα κατανοήσετε το παιχνίδι, τις επιθετικές και αμυντικές στρατηγικές και τους δοκιμασμένους τρόπους παιξίματος.

Το βιβλίο Καλαθοσφαίριση-Τεχνική Ανάλυση και Διδακτική είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθετε τα βασικά του παιχνιδιού σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εϊναι ο μόνος οδηγός που διδάσκει τις δεξιότητες και την αγάπη του παιχνιδιού.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2018
Επιμέλεια Νικόλαος Κωστόπουλος, Αθανάσιος Λάιος
ISBN 9789963274987
Σελίδες 304
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη