Η ομαδική επίθεση στην καλαθοσφαίριση

Η ομαδική επίθεση στην καλαθοσφαίριση

Νικόλαος Κωστόπουλος, Χρήστος Μαρμαρινός

20,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Product ID: 18532

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που θεωρεί τον εαυτό του κοντά στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Ο αναγνώστης, ανάλογα με την οπτική του, μπορεί να ανακαλύψει διαφορετικούς τρόπους χρήσης του συγγράμματος. Ο φοιτητής ή ο αρχάριος προπονητής θα βρει τα συστήματα για ένα ολοκληρωμένο playbook και κυρίως τον τρόπο διδασκαλίας τους, για να έχει μία γενική άποψη για τη δομή της ομαδικής επίθεσης. Ο έμπειρος προπονητής θα μπορέσει, τόσο να δει τις λεπτομέρειες από συστήματα κορυφαίων προπονητών σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και να εμπνευστεί από τη σκέψη τους ώστε να δημιουργήσει τις δικές του παραλλαγές. Ο δημοσιογράφος θα έχει την ευκαιρία, με απλά παραδείγματα, να καταλάβει καλύτερα τη σκέψη των προπονητών για την επίθεση. Έτσι, όντας καλύτερα προετοιμασμένος, θα μεταφέρει πολύ πιο ουσιαστικά το προϊόν στον φίλαθλο.

Τέλος, ο απλός αλλά σκεπτόμενος φίλαθλος του αθλήματος που υπηρετούμε θα έχει την ευκαιρία να δει το παιχνίδι με τα μάτια των ειδικών. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να εκτιμήσει καλύτερα αυτό που βλέπει, θα έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη και θα είναι ενεργό μέλος στη διαμόρφωση του μέλλοντος της καλαθοσφαίρισης,

Στόχος όλων των παραγόντων του μπάσκετ πρέπει να είναι η διάδοση του αθλήματος. Είναι υποχρέωσή μας να καταλάβουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο πόσο συναρπαστική είναι η καλαθοσφαίριση και πώς συμβάλλει στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας των παιδιών που ασχολούνται με αυτήν. Άμεσα ή έμμεσα αυτός είναι ο στόχος αυτού του πονήματος. Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε καλύτερα την ομαδική επίθεση στην καλαθοσφαίριση.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2019
ISBN 9789925563968
Σελίδες 200
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη