Η προπόνηση 1v1 στο σύγχρονο ποδόσφαιρο (ebook + animations)

Η προπόνηση 1v1 στο σύγχρονο ποδόσφαιρο (ebook + animations)

Ευάγγελος Μ. Μπεκρής

23,90

23,90
Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Τα τελευταία χρόνια η τάση της προπόνησης στο ποδόσφαιρο επικεντρώθηκε περισσότερο στο ομαδικό παιχνίδι, και δόθηκε λιγότερη έμφαση στην εκπαίδευση της μονομαχίας. Όμως οι συχνές μονομαχίες, οι διεκδικήσεις της μπάλας, η πίεση σε όλους τους χώρους του γηπέδου και η υψηλή ταχύτητα του παιχνιδιού αναγκάζει πλέον τους προπονητές να στρέψουν την προσοχή τους περισσότερο στην ατομική εξέλιξη των παικτών.

Το βιβλίο αυτό έρχεται για να διευρύνει τους τρόπους εκπαίδευσης των ποδοσφαιριστών μέσα από στοχευμένες ασκήσεις 1V1 και τις παραλλαγές τους. Η σύντομη και η περιεκτική θεωρία του, η εκτενής περιγραφή όλων των ασκήσεων με υποδείξεις, διαγράμματα και βίντεο – animations δίνουν τη δυνατότητα στους προπονητές να παρουσιάσουν και να διδάξουν στους ποδοσφαιριστές τους με σαφήνεια τη θεωρία και την πράξη των μονομαχιών. Οι διαφορετικές εκδοχές προπόνησης του 1V1 και οι σκοποί που εξυπηρετούν θα βοηθήσουν τους προπονητές να διακρίνουν το ευρύ φάσμα της προπόνησης των μονομαχιών και θα τους δώσει ιδέες για να σχεδιάσουν νέες.

Το βιβλίο αναφέρεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (από 9 ετών και άνω) καθώς και στους ενήλικες ποδοσφαιριστές όλων των επιπέδων. Μέσα από τις σελίδες του ο προπονητής θα εμπλουτίσει το καθημερινό του ασκησιολόγιο και θα βελτιώσει τις φυσικές, αντιληπτικές, τεχνικές και τακτικές ικανότητες των ποδοσφαιριστών του. Επιπλέον θα κάνει την προπόνηση 1V1 αποτελεσματική και προκλητική για τους παίκτες του και θα συνδυάσει τη διασκέδαση με τη μάθηση και τον ανταγωνισμό.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις YoursSoccerUniversity
Έτος Έκδοσης 2021
ISBN 978-618-00-2869-0

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη