30 Αγωνιστικά Παιχνίδια για προπόνηση τακτικής, τεχνικής και φυσικής κατάστασης στο ποδόσφαιρο

30 Αγωνιστικά Παιχνίδια για προπόνηση τακτικής, τεχνικής και φυσικής κατάστασης στο ποδόσφαιρο

Ευάγγελος Μ. Μπεκρής

22,90

22,90
Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Η προπόνηση με αγωνιστικά παιχνίδια είναι η πιο ρεαλιστική και αποδοτική προπόνηση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Η μέθοδος αυτή μπορεί να αναπτύξει εξαιρετικά την τεχνική, την τακτική και τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Από τις μικρότερες ηλικίες μέχρι τις επαγγελματικές κατηγορίες, χρησιμοποιείται σε όλες τις περιόδους εξαιτίας της πολύπλευρης χρησιμότητάς της. Στο βιβλίο αυτό οι προπονητές και οι γυμναστές μπορούν να βρουν 30 αγωνιστικά παιχνίδια, έτοιμα για εφαρμογή στην προπόνηση, που παρουσιάζουν σαφείς στόχους, προπονητικές υποδείξεις, χαρακτηριστικά επιβάρυνσης και πλούσιες παραλλαγές. Στις ξεκάθαρες εικόνες και τα animations ο αναγνώστης μπορεί να βρει λύσεις για την καθημερινή του προπόνηση.

Ο συγγραφέας Ευάγγελος Μπεκρής, διδάσκων (μέλος Ε.Ε.Π) στη Σ.Ε.Φ.Α.Α του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας ένα σημαντικό ιστορικό στη συγγραφή βιβλίων προπονητικής και επιστημονικών ερευνών, επανέρχεται στο χώρο της εγχώριας βιβλιογραφίας με ένα βιβλίο-εργαλείο δουλειάς για τους προπονητές και γυμναστές ποδοσφαίρου.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις YoursSoccerUniversity
Έτος Έκδοσης 2020
ISBN 978-618-00-2520-0
Σελίδες 73

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη