Στατικές φάσεις στο ποδόσφαιρο

Στατικές φάσεις στο ποδόσφαιρο

Θεωρία και πράξη ‐ Σχεδιασμός και προπόνηση ‐ 60 ρουτίνες για πλάγιο, φάουλ και κόρνερ + animation για κάθε ρουτίνα

Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Αρματάς, Δημήτρης Γκούμας

29,70

24,7034,70

Επιλέξτε από το πεδίο Τύπος βιβλίου αν θέλετε να αγοράσετε το έντυπο βιβλίο, το ebook ή και τα 2 μαζί. Για να διαβάσετε το ebook πρέπει να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή BOOKS FOR SPORTS από το Google Play Store ή το Apple App Store.  Λεπτομέρειες και links θα βρείτε εδώ.

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Τα τελευταία χρόνια, η συστηματική μελέτη του ποδοσφαίρου έχει καταδείξει τη σημασία των στατικών φάσεων ανεξάρτητα από το επίπεδο και το φύλο των συμμετεχόντων ή το τουρνουά που αγωνίζονται, τόσο για την επίτευξη τέρματος όσο και για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Παρά τη σημασία τους, φαίνεται να υπάρχει κενό στη σύγχρονη βιβλιογραφία για το ποδόσφαιρο, όπου το παρόν βιβλίο ευελπιστούμε να καλύψει.

Σκοπός του είναι η ολιστική προσέγγιση του θέματος, παρέχοντας επιστημονική γνώση καθώς και το θεωρητικό υπόβαθρο που πρέπει να κατέχει κάθε προπονητής ποδοσφαίρου, όσον αφορά τις στατικές φάσεις. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι το βιβλίο εξετάζει τόσο την επιθετική όσο και την αμυντική λειτουργία της ομάδας στις στατικές φάσεις, ενώ δίνεται βαρύτητα και στην προετοιμασία για το επόμενο στάδιο, δηλαδή την επιθετική ή την αμυντική μετάβαση.

Συγχρόνως όμως το βιβλίο προσφέρει έναν μεγάλο αριθμό από ρουτίνες (ασκησιολόγιο) που μπορούν οι προπονητές να ενσωματώσουν στις προπονήσεις τους, ώστε να προετοιμάσουν αποτελεσματικά στην πράξη τους παίκτες τους. Για την καλύτερη κατανόηση αυτών των ρουτίνων το βιβλίο συνοδεύεται από animation που μπορείτε να δείτε στο κινητό/tablet, σκανάροντας τα QRCODE.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook
Έτος Έκδοσης 2021
ISBN 978-618-5316-76-1
Σελίδες 232
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη