Η πόλη και η άσκηση του πολίτη

Η πόλη και η άσκηση του πολίτη

Διαχρονική εξέλιξη

Νικήτας Νικηταράς

24,00

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια εξαιρετική εργασία Ιστορικής Εξέλιξης της ενασχόλησης των Πολιτών με τον Αθλητισμό και τα Σπορ από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι και σήμερα.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 4560

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Από το Βυζάντιο, στα χρόνια της Αναγέννησης και του Διαφωτισμού και κυρίως μετά την Βιομηχανική Επανάσταση, η άσκηση για τον πολίτη διευρύνεται συνεχώς στην κοινωνία, για να καλύψει κοινωνικές ανάγκες τις οποίες διαμορφώνουν οι εκάστοτε συνθήκες της ζωής.

Η Ασκηση και ο Αθλητισμός για όλους τους πολίτες δεν είναι ένα τετελεσμένο γεγονός. Είναι ένας μακρόπνοος στόχος, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του πολίτη και της πόλης. Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια εξαιρετική εργασία Ιστορικής Εξέλιξης της ενασχόλησης των Πολιτών με τον Αθλητισμό και τα Σπορ από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι και σήμερα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Τελέθριον
Έτος Έκδοσης 2003
ISBN 960-8410-72-Χ
Σελίδες 296
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 516g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη