Η παιδική αναμέτρηση στο αγωνιστικό Taekwondo

Η παιδική αναμέτρηση στο αγωνιστικό Taekwondo

Δημήτρης Β. Κεχαγιάς

21,00

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

Περίληψη

Οι μικροί αθλητές αποτελούν τον θεμέλιο λίθο του αγωνιστικού Taekwondo. Η προπόνηση όμως των παιδιών είναι επικίνδυνη χωρίς τις απαιτούμενες γνώσεις της προπονητικής και παιδαγωγικής του Taekwondo. Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα βασικό διδακτικό βοήθημα για την ανάπτυξη των ικανοτήτων στην παιδική ηλικία, για τον τρόπο εκμάθησης της βασικής κα αγωνιστικής τεχνικής του παιδικού Taekwondo.

Η Τέχνη αυτή απαιτεί πλήρη πειθαρχία τόσο ως προς τον δάσκαλο όσο και στην ίδια την άσκηση. Οποιαδήποτε αδυναμία πρέπει να εξαλείφετε, και να κυριαρχεί το πείσμα και η τόλμη. Η σκληραγωγία είναι το πρώτο μέλημα του δασκάλου, ώστε να θωρακιστεί το σώμα και να αποκτήσει δύναμη, ταχύτητα και ευλυγισία. Και πάνω σ αυτές τις φυσικές ικανότητες να χτιστεί η τεχνική κατάρτιση.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Τελέθριον
Έτος Έκδοσης 2004
ISBN 960-8410-33-9
Σελίδες 288
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 545g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη