Τεχνικά χαρακτηριστικά του taekwondo

Τεχνικά χαρακτηριστικά του taekwondo

Δημήτρης Β. Κεχαγιάς

26,00

Στο βιβλίο αυτό έγινε μια προσπάθεια προσέγγισης του Taekwondo, κυρίως από τεχνικής πλευράς ρίχνοντας φως στα μυστικά των τεχνικών εφαρμογών για καλύτερες αποδόσεις.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

Περίληψη

Στο βιβλίο αυτό έγινε μια προσπάθεια προσέγγισης του Taekwondo, κυρίως από τεχνικής πλευράς ρίχνοντας φως στα μυστικά των τεχνικών εφαρμογών για καλύτερες αποδόσεις.

Παρουσιάζονται τεχνικές αναλύσεις στις αγωνιστικές τεχνικές, ώστε να αποφεύγονται τεχνικά λάθη κατά την εκτέλεση, προβάλλεται επίσης η μεθοδικότητα κατά την εκμάθηση ώστε οι προσωπικές τεχνικές εφαρμογές να πλησιάζουν στα πρότυπα της κάθε τεχνικής.

Τα κινησιογράμματα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο και συνοδεύουν την τεχνική ανάλυση σε συνδυασμό με τα σκίτσα της τεχνικής εφαρμογής, βοηθούν στην κατανόηση της τροχιάς της κάθε κίνησης λακτίσματος, της γροθιάς, των αποκρούσεων και των μετακινήσεων.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Τελέθριον
Έτος Έκδοσης 2004
ISBN 960-8410-81-9
Σελίδες 358
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 665g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη