Φυσικοθεραπευτικές Παρεμβάσεις στο Μυοσκελετικό Σύστημα

Φυσικοθεραπευτικές Παρεμβάσεις στο Μυοσκελετικό Σύστημα

Τεχνικές για Θεραπευτικές Ασκήσεις

Barbara Hoogenboom, Michael Voight, William Prentice

125,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Ο απόλυτος οδηγός για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή τεκμηριωμένων προγραμμάτων αποκατάστασης με τη χρήση θεραπευτικών ασκήσεων, επικαιροποιημένος και πλήρως έγχρωμος.

Το σύγγραμμα αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τα συστήματα, το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την πρόοδο των προγραμμάτων αποκατάστασης για τις κακώσεις και τις δυσλειτουργίες του μυοσκελετικού συστήματος. Καλύπτει πολλές πτυχές της αποκατάστασης. του μυοσκελετικού με τη συνεισφορά πολλών διακεκριμένων συγγραφέων και εστιάζει στην πρακτική εφαρμογή της θεωρίας στο κλινικό περιβάλλον.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος Έκδοσης 2016
ISBN 9789606802911
Σελίδες 1125
Εξώφυλλο Σκληρό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη