Φυσικοθεραπεία κυκλοφορικού συστήματος

Φυσικοθεραπεία κυκλοφορικού συστήματος

Ανθή Πορφυριάδου, Δημήτριος Αυτοσμίδης

33,00

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Γραμμένο από ειδικούς το βιβλίο αυτό, παρέχει μια καθαρή και σύγχρονη άποψη στις βασικές έννοιες του κυκλοφορικού συστήματος, των παθολογικών καταστάσεων αυτού και καλύπτει όλο το φάσμα της φυσικοθεραπευτικής προσέγγισης κατά την αποκατάσταση.

Προσφέρει τρόπους αξιολόγησης, θεραπείας και προγράμματα αποκατάστασης τόσο των παθήσεων της καρδιάς όσο και των αγγείων. Είναι ένα χρήσιμο βοήθημα για τους σπουδαστές όπου τους οδηγεί στην κριτική σκέψη και στην ικανότητα μέσο της αξιολόγησης να καταρτίσουν ολοκληρωμένα προγράματα αποκατάστασης, αλλά και για τους επαγγελματίες του χώρου να πληροφορηθούν τις συγχρονες απόψεις για την φυσικοθεραπεία στην καρδιακή αποκατάσταση.

Ένα βιβλίο αναφοράς για όλους όσους ασχολούνται με το καρδιαγειακό σύστημα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2016
ISBN 978-618-5105-68-6
Σελίδες 344
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη