Φυσικοθεραπεία στις Μυοσκελετικές Παθήσεις

Φυσικοθεραπεία στις Μυοσκελετικές Παθήσεις

Ιωάννης Πουλής

62,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η θερμή υποδοχή του βιβλίου μας για τη Φυσικοθεραπεία στην Ορθοπαιδική, με ιδιαίτερη αναφορά στις αρθρίτιδες και αρθροπλαστικές, οι κολακευτικές και συγχρόνως γόνιμες κριτικές που διατυπώθηκαν από την επιστημονική κοινότητα, οι ευχαριστίες από ασθενείς που το συμβουλεύτηκαν και η εξάντλησή του σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα, μας δίνουν το κουράγιο να ξαναπροσπαθήσουμε.

Αυτή τη φορά εργάστηκαν μαζί μας πολύτιμοι συνεργάτες που, με την κλινική τους εμπειρία και την επιστημονική συμμετοχή τους, πλουτίζουν την όλη προσπάθεια με καινούργιο υλικό, βιβλιογραφικά και κλινικά τεκμηριωμένο. Είμαστε σίγουροι πως αυτό το εγχείρημα θα είναι πολύτιμος οδηγός, όχι μόνο για τους φοιτητές των ΤΕΙ, αλλά και για τους Φυσικοθεραπευτές που ασκούν το επάγγελμα.

Το βιβλίο είναι γεμάτο από δικές μας κυρίως φωτογραφίες, από ασθενείς των οποίων είχαμε αναλάβει την αποκατάσταση. Αποτελούν απεικόνιση των προσωπικών μας παρεμβάσεων για την επίλυση των προβλημάτων τους. Η ύλη του βασίζεται στην πιο πρόσφατη αρθρογραφία, από την οποία αντλούμε όλα τα χρόνια κατά την άσκηση του επαγγέλματός μας, και στην προσωπική μας κλινική εμπειρία και παρέμβαση, στα θέματα που ο κάθε ένας από εμάς πραγματεύεται.

Ο φοιτητής Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ θα βρει σημαντικές πληροφορίες, τεκμηριωμένες και καταχωρημένες σε κάθε κεφάλαιο ξεχωριστά, θα προσεγγίσει τον τρόπο της δικής μας σκέψης στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων και ακόμα θα έρθει σε επαφή με μια πλούσια αρθρογραφία για παραπέρα μελέτη. Σε αυτά θα προσθέσει τη δική του Φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση στο πρόβλημα του ασθενή που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Κωνσταντάρας
Έτος Έκδοσης 2016
ISBN 9789606802973
Σελίδες 616
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη