Εσωτερική Παθολογία (3η έκδοση)

Εσωτερική Παθολογία (3η έκδοση)

ΔΕΠ Παθολογίας ΕΚΠΑ

110,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Product ID: 20529

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορικής της πορείας και συνεχίζοντας την παράδοση των 180 ετών, αποστολή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ παραμένει η διαρκής αναβάθμιση της εκπαίδευσης των φοιτητών μας μέσω της συνεχούς βελτίωσης της μαθησιακής διαδικασίας, και η καλλιέργεια του πνεύματος αριστείας και διάκρισης. Σε αυτό το πλαίσιο, και συγχρόνως με την ανανέωση του Προγράμματος Σπουδών από την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018, ολοκληρώθηκε και παραδίδεται η 5η Έκδοση του βιβλίου “Εσωτερική Παθολογία” του Τομέα Παθολογίας της Σχολής.
Εκ μέρους όλων των καθηγητριών και καθηγητών της Σχολής συγχαίρω και ευχαριστώ τους συγγραφείς του βιβλίου “Εσωτερική Παθολογία” για την προσπάθειά τους που μόνο στοχεύει στην αρτιότερη εκπαίδευση σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Κάθε φοιτητής Ιατρικής στη χώρα μας, ειδικευόμενος ή ειδικευμένος Παθολόγος, αλλά και κάθε Έλληνας ιατρός άλλης ειδικότητος έχει στα χέρια του το πλέον έγκυρο και εύληπτο βιβλίο αναφοράς στη σύγχρονη Εσωτερική Παθολογία, την βάση όλων των ειδικοτήτων. Πρόκειται πραγματικά για ένα καινοτόμο βιβλίο, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του οποίου αποτυπώνονται στον πρόλογο των επιμελητών της 3ης έκδοσης, καθηγητών Δημητρίου Πεκτασίδη και Δημητρίου Βασιλόπουλου, στους οποίους αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες.

Συμμερίζομαι απόλυτα την ευχή ότι αυτή η συλλογική, συγγραφική προσπάθεια θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια, ώστε σύγχρονα Συγγράμματα από τον Τομέα Παθολογίας, αλλά και τους άλλους Τομείς της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, να καταστούν εκδοτικός θεσμός.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2017
Επιμέλεια ΠΕΚΤΑΣΙΔΗΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ISBN 9789963274659
Σελίδες 936
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη