Καρδιολογία

Καρδιολογία

Δημήτριος Τούσουλης

160,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Product ID: 20507

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η καρδιολογία αποτελεί μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες ειδικότητες της ιατρικής επιστήμης τόσο γιατί τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως όσο και γιατί τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη καθιστώντας τη μία από τις πλέον δυναμικές αλλά και αποτελεσματικές ειδικότητες.

Ακριβώς η ταχεία εξέλιξη της Καρδιολογίας στην αποσαφήνιση των παθοφυσιολογικών μηχανισμών της αθηροσκλήρωσης, στη θεραπευτική και φαρμακευτική των καρδιαγγειακών νοσημάτων, στις απεικονιστικές τεχνικές, στην επεμβατική αντιμετώπιση της στεφανιαίας νόσου, των βαλβιδοπαθειών και των αρρυθμιών δημιουργούν έναν σημαντικό όγκο πληροφορίας που συνεχώς μεταβάλλεται και αναπτύσσεται. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την κρισιμότητα των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η καρδιαγγειακή Ιατρική απαιτεί τη συνεχή επικαιροποίηση, ταξινόμηση και συμπύκνωση της καρδιαγγειακής γνώσης ώστε να είναι εύκολα και με πληρότητα προσπελάσιμη.

Η Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική με την επιστημονική και ερευνητική της αριστεία, το έμπειρο και αναγνωρισμένο επιστημονικό προσωπικό της αλλά και τη διαχρονική δέσμευσή της στην εκπαίδευση των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών διαθέτει τόσο την ικανότητα όσο και την εμπειρία για την εκπόνηση του συγγράμματος “Καρδιολογία”. Η παρούσα έκδοση φιλοδοξεί να αποτελέσει πολύτιμο οδηγό και βοήθημα στην κατανόηση της καρδιαγγειακής ιατρικής και τη θεωρητική εκμάθηση της καρδιολογίας για τους φοιτητές, τους ειδικευόμενους καρδιολογίας αλλά και τους ιατρούς με ενδιαφέρον στην καρδιαγγειακή ιατρική. Ειδικά οι καινοτομίες του παρόντος βιβλίου πέραν από την ανασκόπηση των κυρίων παθήσεων και θεραπευτικών επιλογών είναι η επικέντρωση σε κεφάλαια όπως η μοριακή βιολογία και η καρδιολογία, ο ρόλος της γενετικής και φαρμακογενομικής, ο ρόλος των βιοδεικτών, η μεταφραστική καρδιολογία και οι κυτταρικές θεραπείες.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2016
ISBN 9789963258260
Σελίδες 1240
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη