Επιτυχημένη προπονητική

Επιτυχημένη προπονητική

Rainer Martens

46,64

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: ,
Product ID: 41890

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Πέρα από το σημειωματάριο και τη σφυρίχτρα του, ένας επιτυχημένος προπονητής καλείται να προσαρμόζεται συνεχώς, όσο το απαιτούν οι ανάγκες: γίνεται μέντορας, διαχειριστής ή άξιος δάσκαλος. Πέρα από τη βαθιά γνώση για το άθλημά τους, οι επιτυχημένοι προπονητές έχουν κατακτήσει διάφορους ρόλους κερδίζοντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να μπορέσουν να τους εκπληρώσουν.

Το Επιτυχημένη Προπονητική, ένα από τα πιο δημοφιλή και περιεκτικά συγγράμματα στις ΗΠΑ, έχει δώσει τα εφόδια σε πάνω από ένα εκατομμύριο προπονητές να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και ικανότητες. Η πρώτη αυτή ελληνική έκδοση θα σας βοηθήσει:

  • Να υιοθετήσετε και να αναπτύξετε μια προπονητική φιλοσοφία, να αποσαφηνίσετε τους προπονητικούς σας στόχους και να καθορίσετε το προπονητικό σας στιλ.
  • Να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και τις δεξιότητες διαχείρισης συμπεριφοράς.
  • Να ενσωματώσετε αποδεδειγμένες τεχνικές στη διδασκαλία δεξιοτήτων τεχνικής και τακτικής.
  • Να εντοπίσετε εργαλεία για την ασφαλή βελτίωση των επιδόσεων των αθλητών σας μέσω της σωματικής άσκησης και της αθλητικής διατροφής.
  • Να προετοιμαστείτε για να αναλάβετε τις επτά βασικές διαχειριστικές λειτουργίες που καλούνται να εκπληρώσουν όλοι οι προπονητές.
  • Να κατανοήσετε τις νομικές σας υποχρεώσεις.

• Να διαχειριστείτε τις σχέσεις σας με τους αθλητές, το προσωπικό, τη διοίκηση, τους διαιτητές, τους γονείς και τα μέσα ενημέρωσης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2023
Επιμέλεια Μαρία Μιχαλοπούλου, Μαρία Ψυχουντάκη, Νεκτάριος Σταύρου
ISBN 978-960-02-4106-8
Σελίδες 462
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 1285g
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Τα περιεχόμενα βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη