Βασικός οδηγός του Personal Training από την NSCA

Βασικός οδηγός του Personal Training από την NSCA

Brad J. Schoenfeld, Ronals L. Snarr

81,09

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η τρίτη αμερικανική έκδοση του Βασικού Οδηγού του Personal Training από την NSCA (Εθνικός Σύνδεσμος Δύναμης και Φυσικής Κατάστασης), που εκδίδεται τώρα στην ελληνική γλώσσα, αποτελεί το απόλυτο εργαλείο τόσο για επαγγελματίες προσωπικούς γυμναστές όσο και για φοιτητές. Έχει επικαιροποιηθεί βάσει των πλέον πρόσφατων επιστημονικών ερευνών με την πολύτιμη συμβολή ηγετικών μορφών του αντικειμένου. Ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει τις γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες οι οποίες απαιτούνται για μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον χώρο της προσωπικής εκγύμνασης, ενώ το βιβλίο αποτελεί και αξιόπιστο υλικό για την προετοιμασία για την εξέταση πιστοποίησης Προσωπικού Γυμναστή από την NSCA (NSCA-CPT).

Στον τόμο παρέχονται οδηγίες για τον σχεδιασμό ασφαλών και αποτελεσματικών προγραμμάτων εκγύμνασης για πελάτες κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης καθώς και για την εφαρμογή συγκεκριμένων τροποποιημένων προγραμμάτων για πελάτες με εξειδικευμένες ανάγκες. Παρουσιάζονται πρωτόκολλα αξιολόγησης φυσικής κατάστασης και οι τυπικές τιμές κάθε στοιχείου αυτής επικαιροποιημένα βάσει των πρόσφατων ερευνητικών εξελίξεων και σύγχρονων εφαρμογών και συνοδευόμενα από λεπτομερείς αλλά σαφείς οδηγίες.

Για την περιγραφή της ορθής τεχνικής εκτέλεσης ασκήσεων χρησιμοποιούνται πάνω από 200 έγχρωμες φωτογραφίες με τις σχετικές οδηγίες, ενώ στους σχετικούς συνδέσμους παρέχονται 44 βίντεο όπου καταδεικνύεται η πρακτική εφαρμογή αυτών. Επίσης, προς διευκόλυνση της μελέτης και της προετοιμασίας των υποψηφίων, στο τέλος κάθε κεφαλαίου παρατίθενται ερωτήσεις μελέτης στην ίδια μορφή με την εξέταση πιστοποίησης NSCA-CPT.

Το ευρύ αντικείμενό του καθιστά τον παρόντα τόμο το απόλυτο εργαλείο για επαγγελματίες και υποψήφιους προσωπικούς γυμναστές, προπονητές και άλλους επαγγελματίες φυσικής κατάστασης.

90,10Επικουρικές πηγές διατίθενται στο διαδίκτυο.

Σχετικά με την NSCA. Η NSCA ιδρύθηκε το 1978 και είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στην προώθηση των επαγγελμάτων ενδυνάμωσης, φυσικής κατάστασης και άλλων αθλητικών επαγγελμάτων ανά τον κόσμο. Στόχος της NSCA είναι η ενίσχυση της κοινότητας των επαγγελματιών προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την επιρροή τους μέσω της διάδοσης επιστημονικών γνώσεων και της πρακτικής εφαρμογής τους, της παροχής αξιόπιστων πιστοποιήσεων, ερευνητικών περιοδικών, υπηρεσιών επαγγελματικής ανάπτυξης, ευκαιριών δικτύωσης και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης. Η κοινότητα της NSCA μετρά πάνω από 60.000 μέλη και πιστοποιημένους επαγγελματίες ανά τον κόσμο, οι οποίοι ανεβάζουν τον πήχη των παρεχόμενων υπηρεσιών στο πεδίο της έρευνας, της εκπαίδευσης, της προπόνησης αντιστάσεων και φυσικής κατάστασης, των επιστημών φυσικής αγωγής και αθλητισμού, της προσωπικής εκγύμνασης και άλλων.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2023
Επιμέλεια Ιωάννης Τριγώνης
Μετάφραση Μαρία Σπαθή
ISBN 978-960-02-4118-1
Σελίδες 836
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 2260g
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Τα περιεχόμενα βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη