Ειδική Φυσική Αγωγή

Ειδική Φυσική Αγωγή

Δημήτρης Κοκαρίδας

27,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορία:
Product ID: 28057

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο αυτό, αποτελεί έναν πλήρη οδηγό ειδικής φυσικής αγωγής προς όλους τους καθηγητές φυσικής αγωγής που ενδιαφέρονια1 να εντρυφήσουν στην έννοια της προσαρμοσμένης άσκησης σε άτομα με αναπηρία κα ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Στα είκοσι κεφάλαια του βιβλίου αναλύονται με λεπτομέρεια και σύγχρονη βιβλιογραφία, όλες οι αντιπροσωπευτικές καταστάσεις αναπηριών και οι προϋποθέσεις για την κατανόηση και εφαρμογή του γνωστικού αντικειμένου της ειδικής φυσικής αγωγής προς όφελος των ασκούμενων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες όλων των ηλικιών κα σε όλα τα περιβάλλοντα άσκησης (στην εκπαίδευση, στον προσαρμοσμένο αθλητισμό, στα προγράμματα άθλησης για όλους. στα γυμναστήρια/σωματεία/συλλόγους ΑΜΕΑ, κ.ά ).

Κάθε κεφάλα ο του βιβλίου αvαφέρει συγκεκριμένες αναπηρίες κα τις αντίστοιχες προσαρμογές άσκησης που απαιτούνται, ώστε ο καθηγητής φυσικής αγωγής μέσω της γνώσης να γίνει ένας ολοκληρωμένος επαγγελματίας ο οποίος είναι σε θέση να γυμνά­σει με επιτυχία το 100% των ασκούμενων (με και χωρίς αναπηρία) που κάθε φορά ανα­λαμβάνει. Περισσότερο από όλα, το βιβλίο είναι γραμμένο με έναν καθαρό πρακ11κό τρόπο με σκοπό να διευκολύνει τον καθηγητή φυσικής αγωγής στο καθημερινό έργο τοu, περιέχοντας και  αναλύοντας πρωτότυπη ύλη όπως το Εξατομικευμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (Ε.Ε.Π ), στρατηγικές ένταξης και κεφάλαια που αφορούν τη θεραπευτική κολύμβηση, την άσκηση σε άτομα με ψυχικές νόσους κα την αθλητική ψυχολογία σε άτομα με αναπηρία

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2021
ISBN 978-960-602-318-7
Σελίδες 472
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 700g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στο παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη